2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország

Mérföldkőhöz érkezett a Pénzmúzeum

2023.06.05. 16:39
A Pénzmúzeum a nyitása utáni 15. hónapban elérte a 100 ezer fős látogatószámot. Az érdeklődőket 50 látványos installáció várja kedd kivételével minden nap.

A Pénzmúzeum százezredik látogatóját, Abay Dánielt ajándékcsomaggal köszöntötte a pénzügyi ismeretterjesztési központ vezetője, Hergár Eszter. Az interaktív élményekkel teli Pénzmúzeum tavaly március 15-i nyitása óta telt házzal működik.

A látogatókat 50 látványos installáció várja kedd kivételével minden nap, hétvégenként pedig kreatív foglalkozásokon kapcsolódhatnak ki a gyerekek. A Pénzmúzeum valamennyi kiállítása és programja ingyenes, de regisztrációhoz kötött – áll a szerkesztőségünknek küldött közleményben.

A Pénzmúzeum szakmai csapata igyekszik folyamatosan fenntartani az érdeklődést a múzeum iránt. Legutóbb egy új, időszaki kiállítás adott alkalmat a visszatérésre, mely a Postapalota múltjába és jelenébe vezeti be a látogatót. 

Június 15-én nyílik a Postapalota tornya a hozzá tartozó tetőterasszal és kávézóval, ahonnan Buda eddig ismeretlen panorámája tárul a közönség elé. Emellett június 24-én is érdemes lesz újra eljönni, hiszen „a Múzeumok Éjszakájára olyan program készül, ami minden pénzt megér” – írták.