2024. június 14. 21:00
Németország
Skócia

Kihívta magára a mentőt az Omega gitárosa

2023.06.08. 10:36
Molnár György „Elefántnál” most újabb egészségügyi problémák jelentkeztek. Az Omega gitárosának nemrég mellkasi fájdalmai voltak, ami miatt mentőt is hívott magára.

A zenész – akit április elején műtöttek meg egy rákos daganat miatt – most újabb vizsgálatoknak néz elébe. Molnár György mostani panaszai valószínűleg nincsenek összefüggésben a korábbi problémájával, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a baj.

Vizsgálgatnak, mert valami a szívem táján nincs rendben. Rám nem jellemző, de annyira nem éreztem jól magam, hogy pünkösdpénteken kihívtam magamra a mentőt

– mesélte az Omega gitárosa a Ripostnak.

Úgy folytatta, hogy aznap bekerült a Kútvölgyi Kórházba, ahol éppen a kardiológiai osztály volt a sürgősségi ügyeletes, végül egészen késő estig ott volt. Elmondása szerint rengeteg vizsgálatot végeztek rajta.

„Voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, nem stimmel valami” – tette hozzá a lapnak.

A zenész azóta szinte minden napját a Budapesti Szent Ferenc Kórházban kezdi, ahol naponta újabb és újabb vizsgálatokon vesz részt. Jelenleg a negyediknek az időpontját keresik.

Most viszont, hogy kicsit hűvösebb idő van, jobban érzem magam, de időnként jelentkezik egy enyhe mellkasi nyomó érzés, ami picit sem esik jól. Fulladás szerencsére nincs, de olyan, mintha ülnének a mellkasomon és a hátamon

– mondta Molnár György.

Hozzátette, hogy persze a család minden tagjában van egy pici aggodalom, de jó kezekben van. Bízik benne, hogy kiderül és megoldódik a problémája. A zenész azt is elmondta, hogy próbál mindent úgy csinálni, mint eddig, de továbbra is kíméli magát.