Halálos fenyegetéseket kapott turnéja előtt a világ egyik legismertebb humoristája

2023.06.12. 17:24
Ricky Gervais Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas angol humorista, színész, rendező, producer, író a közelgő brit turnéja előtt megnöveli a biztonságát, miután halálos fenyegetéseket kapott egy viccét követően.

Gervais csapata teljes biztonsági felülvizsgálatot rendelt el a humorista Armageddon című brit turnéja előtt, amely szerdán kezdődik Cardiffban – írja a The Sun.

A 61 éves komikus olyan sikeres televíziós műsorok társalkotója, mint a The Office és az After Life, (Mögöttem az élet) amellyel bebizonyította, hogy olyan komoly dolgokról is képes szórakoztatóan kommunikálni, mint például a gyász.

Egy forrás a lapnak elmondta, a sztár tudomására hozták, hogy fenyegetik az életét, többek között nyugtalanító levelek formájában.

Ricky nagyon is tisztában van a veszélyekkel, és bármilyen fokú biztonságot megengedhet magának, ezért úgy gondolta, hogy ez nem volt kérdéses

– tették hozzá.

A lap szerint legalább egy fenyegetés a Netflix SuperNature című különkiadásában tett megjegyzéseire utalt, amelyeket az LMBTQ+ aktivisták „transzellenesnek” minősítettek, ettől függetlenül óriási nézettséget generált.

Támadtak már fegyverrel humoristára fellépés közben

Tavaly májusban Dave Chappelle A Netflix is A Joke Festivalon szerepelt éppen, amikor egy fegyveres néző rátámadt. Az elkövetőt sikerült hamar leszerelni.

Szerencsére a hírek szerint a fegyver csak utánzat volt, így az ijedtségen kívül mindenki könnyebb sérülésekkel megúszta, azonban mindez csak az azonnal Chappelle segítségére siető biztonságiaknak és kollégáknak volt köszönhető.