Fegyverrel támadtak a humoristára, Chris Rock egyből Will Smitht kiáltott

GettyImages-1388094660
2022.05.04. 15:01
Dave Chappelle A Netflix is A Joke Festivalon szerepelt éppen, amikor egy fegyveres néző rátámadt. Az elkövetőt sikerült hamar leszerelni, a sokkoló képsorok ellenére azonban a sértettet jól ismerő Chris Rock azonnal az őt felpofozó színésszel kezdett viccelődni.

Sokkoló képsoroknak lehettek szemtanúi a Los Angeles-i Hollywood Bowlba látogatók kedd este. A Netflix is A Joke Festivalon Dave Chappelle show-ja közben egy rajongó ugyanis váratlanul a színpadra lépett kezében egy fegyvernek tűnő tárggyal és egy éles késsel, majd nekiesett a humoristának.

Szerencsére a hírek szerint a fegyver csak másolat volt, így az ijedtségen kívül mindenki könnyebb sérülésekkel megúszta, azonban mindez csak az azonnal Chappelle segítségére siető biztonságiaknak és kollégáknak volt köszönhető.

Az elsőként a humorista védelmére kelők között volt a színész Jamie Foxx is, aki – mint sokan mások Will Smith Oscar-pofonjakor – úgy gondolta, az egész csak megrendezett jelenet.

Ha bajba kerülsz, Jamie Foxx sheriffsapkában jelenik meg

– idézi Chappelle szavait a Daily Mail.

Chris Rock Will Smithszel viccelődött

A támadást azonban nem mindenki vette halálosan komolyan, az elmúlt időszakban nap mint nap a hírekbe bekerülő Chris Rock a saját esete miatt azonnal viccelődni kezdett, hiszen ő is a fellépők között volt. 

Ez Will Smith volt?

– mondta bele a mikrofonba a humorista a támadó leszerelését követően, majd nevetésben tört ki. 

Az elkövetőt végül elfogták a hatóságok, aki semlegesítése közben könnyű sérüléseket szenvedett, így orvosi ellátásra szorult. A show-t a történtek ellenére folytatták. 

Az esetről készült videó itt látható:

(Borítókép: Chris Rock 2022. március 27-én. Fotó: Al Seib / A.M.P.A.S. via Getty Images)