Balesetben meghalt Treat Williams, a Hair sztárja

2023.06.13. 06:25
Hétfőn délután motorbalesetben meghalt Treat Williams. A színész 71 éves volt.

Meghalt Treat Williams, az Everwood és a Hair sztárja, miután hétfő délután motorbalesetet szenvedett. A 71 éves színész halálhírét képviselője, Barry McPherson hétfőn este erősítette meg a People-nek. 

Jacob Gribble, a vermonti Dorset tűzoltóparancsnoka a portálnak elmondta: a baleset hétfőn délután 5 óra körül történt a vermonti Dorset közelében. Az incidensben a motoron közlekedő Williams egy autóssal ütközött, aki a nyomozók szerint kanyarodáskor nem vette észre.

A balesethez mentőhelikoptert hívtak, hogy a színészt egy New York-i kórházba szállítsák. Az esettel kapcsolatban a rendőrség később közleményt adott ki, megerősítve, hogy a nyomozás még a kezdeti szakaszban van.

Treat Williams pályafutása 1975-ig nyúlik vissza. 1979-ben vált világhírűvé, amikor George Berger szerepét játszotta a Broadway-musical alapján készült Hair című filmben, amelyet Milos Forman rendezett. 

2002-ben kezdte el alakítani Dr. Andrew „Andy” Brown karakterét az Everwood című sorozatában, amelynek mind a négy évadában szerepelt. Karrierje alatt háromszor jelölték Golden Globe-díjra.

A színészt felesége, Pam Van Sant színésznő és két gyermekük, Gill és Ellie gyászolja.