Megrendítette Hollywoodot a Hair sztárjának halála

2023.06.13. 12:53
71 évesen, motorbalesetben meghalt a Hair színésze, Treat Williams. A tragikus hír hallatán több sztár is részvétet nyilvánított a közösségi médiában.

A színész halálhírét ügynöke, Barry McPherson osztotta meg a Hollywood Reporterrel. McPherson szerint Williams igazi színész volt, a filmkészítők imádták, a 70-es évek óta a szívében őrizte őt Hollywood.

James Woods színész a következő üzenetet posztolta a Twitteren:

Treat és én hónapokat töltöttünk Rómában a Volt egyszer egy Amerika forgatásán. Egy hosszú forgatáson elég magányos tud lenni a hangulat, de [Williams] jókedve és humorérzéke isteni volt. Nagyon szerettem őt, meg vagyok döbbenve, hogy elment.

Richard Roeper kritikus szavai: „Imádtam követni a csodálatos Treat Williamst, aki annyi meleg, kedves és békés bejegyzést osztott meg velünk az évek során. Sajnálattal értesültem a haláláról.”

Treat Williams egy minden szempontból nagyszerű fickó volt. Barátom volt, egy tévésorozatban is együtt dolgoztam vele. Gyakran beszélgettünk, a Prince of the Cityben nyújtott alakítása az egyik legnagyobb, amit valaha láttam

– fogalmazott Don Winslow író. 

Wendell Pierce színész is posztolt:

Billy Baldwin okosnak, tehetségesnek és elbűvölőnek nevezte Williamst:

„Micsoda sokk. Treat Williams csodálatos színész volt, egy kedves, nagylelkű ember. Nézzétek meg a Hairben nyújtott bámulatos alakítását; tegyetek félre három órát, és ajándékozzátok meg magatokat Sidney Lumet nagyszerű Prince of the City című filmjével; és ne hagyjátok ki a vicces, megdöbbentő alakítását a Ritzben” – tweetelte Mark Harris író.