Hans Zimmer megkérte párja kezét, de előbb megkérdezte, van-e még sorbet a fagyasztóban

2023.06.16. 20:18
Hans Zimmer, a kétszeres Oscar-díjas zeneszerző a londoni színpadon kérte meg párja kezét, amire a közönség tomboló tapsviharral válaszolt.

Az O2 Arénában tartott előadást csütörtök este Hans Zimmer zeneszerző. Már a végéhez közeledett, amikor megkérte a párját, hogy csatlakozzon hozzá a színpadon – majd szerelmet vallott neki. A 65 éves német művész azt kérdezte: „Tudod, miért hoztalak fel ide? Valami nagyon fontosat akartam kérdezni tőled. Bezártad a hátsó ajtót? A tej a hűtőben van? Van még sorbet a fagyasztóban?”

Aztán rátért a lényegre: „Hozzám jössz feleségül?”.

A pár – az AP beszámolója szerint – megölelte egymást, és a közönség tapsban tört ki, miután a nő igent mondott a lánykérésre. Zimmer szóvivője megerősítette, hogy megkérte párja kezét, akinek nevét és életkorát nem közölték.

Zimmer rajongói egy sor olyan zenét hallgathattak meg, amelyet az elmúlt évtizedekben sikerfilmekhez komponált, többek között a Gladiátor, A sötét lovag és az Inception című filmekhez.

A színpadon zenekarával, valamint az ukrán Odessza zenekarral lépett fel, akiknek külön tisztelgett.

Azt hiszem, óriási bátorság kell ahhoz, hogy itt üljünk, mosolyogjunk, és három órán keresztül hibátlanul játsszunk, miközben nem tudjuk, mi minden történik otthon

– mondta Zimmer.

A zenészt, aki korábban kétszer volt házas, 12 Oscar-díjra jelölték, ebből kettőt meg is nyert – az 1994-es Oroszlánkirály című Disney-film és a 2021-es Dűne című sci-fi-kasszasiker legjobb zenéjéért.