Madonnát hazaengedték a kórházból

2023.06.29. 17:38
A BBC értesülései szerint Madonnát kiengedték a kórházból, otthon van, és már jobban érzi magát.

Mint megírtuk, Madonna intenzív osztályra került egy bakteriális fertőzés miatt, ezért elhalasztották turnéját is, amellyel karrierje 40 évét ünnepelte volna. Az énekesnőre még a hétvégén találtak rá öntudatlan állapotban a szerettei, akik New York-i lakásából riasztották a mentőket. Napokig nem lehetett tudni, magához tér-e.

Bár Madonna menedzsere, Guy Oseary bakteriális fertőzéssel magyarázta a súlyos rosszullétet, a családtagok meg vannak győződve arról, hogy az énekesnő extrém munkatempója állhat a háttérben. Madonna az elmúlt hónapokban napi 12 órában készült a tervezett turnéra, folyamatosan próbált a táncosaival. 

Az elmúlt napokban senki sem tudta, milyen irányt vesznek az események, és a család a legrosszabbra is felkészült. Mindenki azt gondolta, elveszíthetjük őt, ez egy reális forgatókönyv volt

mondta Madonna egyik rokona.

A BBC úgy értesült, az énekesnőt hazaengedték a kórházból, és már jobban érzi magát. Megjegyzik, nem világos, hogy kezdetben mi okozta Madonna fertőzését, de az orvosok szerint rendkívül súlyossá vált, és intenzív osztályos kezelést igényelt.