Madonna családja a legrosszabbra készült: „Azt hittük, elveszítjük őt”

madonna.png
2023.06.29. 09:27
Az énekesnőre öntudatlan állapotban találtak rá New York-i otthonában, és napokig nem lehetett tudni, magához tér-e. Menedzsere szerint bakteriális fertőzés okozta a súlyos rosszullétet, a családtagok ugyanakkor Madonna extrém munkatempóját sejtik a háttérben.

Mint megírtuk, Madonna intenzív osztályra került egy bakteriális fertőzés miatt, ezért elhalasztották turnéját is, amellyel karrierje 40 évét ünnepelte volna. Az énekesnőre még a hétvégén találtak rá öntudatlan állapotban a szerettei, akik New York-i lakásából riasztották a mentőket.

A sajtónak nyilatkozó egyik hozzátartozó szerint sokáig nem lehetett tudni, magához tér-e az intenzív osztályon a 64 éves popsztár, akit egy napon át intubálni kellett a kórházban. Madonna szerdán hazatérhetett, de azóta is szigorú orvosi felügyelet alatt áll.

Az elmúlt napokban senki sem tudta, milyen irányt vesznek az események, és a család a legrosszabbra is felkészült. Mindenki azt gondolta, elveszíthetjük őt, ez egy reális forgatókönyv volt

– nyilatkozta Madonna egyik rokona a Daily Mailnek.

Bár Madonna menedzsere, Guy Oseary bakteriális fertőzéssel magyarázta a súlyos rosszullétet, a családtagok meg vannak győződve arról, hogy az énekesnő extrém munkatempója állhat a háttérben. Madonna az elmúlt hónapokban napi 12 órában készült a tervezett turnéra, folyamatosan próbált a táncosaival. 

Madonna pár nappal a rosszulléte előtt több fotót is posztolt a próbákról, a képekhez csak annyit írt: „A vihar előtti csend.”

Ez most kib...tul észhez térítette

– tette hozzá a bennfentes, aki szerint Madonnának el kell fogadnia, hogy már nem fiatal, és főleg nem legyőzhetetlen. Ugyanakkor az énekesnőt felzaklatta a turné lefújásának híre, ezért a betegágyánál megtiltották, hogy bárki szóba hozza a témát vagy bármi egyéb, munkával kapcsolatos dolgot. „Amíg él, mindig a karrierje és a hírneve lesz az első az egészsége helyett.”

(Borítókép: Getty Images / Paras Griffin)