Meghalt Robert De Niro 19 éves unokája

2023.07.03. 11:53
A színész lánya a közösségi oldalán osztott meg egy hosszabb bejegyzést, amelyben fiától, Leandro De Nirótól búcsúzik – aki egyben Robert De Niro 19 éves unokája volt.

Robert De Niro élete során már kétszer házasodott, előbb Diahnne Abbott, majd Grace Hightower oldalán találta meg a boldogságot, jelenleg pedig Tiffany Chennel él együtt. E kapcsolatokból eddig összesen hét gyermeke született. A legidősebb közülük Drena De Niro, aki Abbott korábbi házasságának gyümölcse, viszont De Niro 1976-ban adoptálta őt. A színésznő hétfőn a közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésben közölte a nyilvánossággal: 19 éves fia, Leandro elhunyt.

Bárcsak veled lennék! Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de igyekszem továbblépni és továbbadni azt a szeretetet, amelyet mindvégig éreztettél velem, amíg az édesanyád lehettem

írta a fiáról megosztott képhez. 

Ahogy Drena De Niro kifejtette, gyermekét sokan szerették és elismerték, így azt kívánja, bárcsak már önmagában ez a temérdek szeretet, amit kapott, megmenthette volna őt. E soron kívül ugyanakkor a színésznő nem fejtette ki bővebben, pontosan mi áll a 19 éves fiú hirtelen halála mögött. A TMZ információi szerint viszont a fiúra egy New York-i lakásban egy székben holtan ülve talált rá egy barátja még vasárnap délelőtt, aki napok óta nem hallott felőle, így átment hozzá. Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát. 

Mint korábban megírtuk, Robert De Niro még májusban erősítette meg a hírt, hogy barátnője, Tiffany Chen nemrégiben életet adott hetedik gyermekének, egy kislánynak, akit Giának neveztek el.