TikTokon árulja házát Reviczky Gábor, egy másik „varázslatos helyre” költözik

2023.07.11. 12:41
A TV2-nek mesélt róla Reviczky Gábor színművész, hogy feleségével úgy döntöttek, megválnak álomotthonuktól. A színész azzal indokolta a döntést, hogy vélhetően előbb meg fog halni, mint felesége, ebben az esetben pedig neje amúgy is megválna a háztól. Mint elmondta, találtak már egy új helyet, ahova szeretnének beköltözni.

A TikTokon kezdte el árulni házát Reviczky Gábor, aki egyik legismertebb filmes karakterének bőrébe bújva kínálja eladásra luxusotthonát. Az Üvegtigris című filmből ismert Gaben a videóban – amely jelenleg nem elérhető a videómegosztón – felhívja Lalit (Rudolf Péter – a szerk.), hogy felkínálja neki a házat.

Na ide figyelj, Lalikám, van itt egy ház, amit meg kéne nézned, meg kéne venned

– mondja a videóban Reviczky.

Eladják álomotthonukat, de már találtak egy új helyet

A TV2 riportja szerint a színész ebben a videóban 159 millió forintért árulja szeretett otthonát, a csatorna megkeresésére pedig azt is elárulta, miért.

Az én drága feleségem lényegesen fiatalabb, mint én, így én valószínűleg előbb fogok meghalni, és az ő szándéka úgyis az lenne akkor, hogy eladja ezt a házat

– válaszolta meg Reviczky.

Úgy döntöttek, ennek most van itt az ideje. A 276 négyzetméteres, háromszintes ingatlan helyett már találtak is egy újabb álomotthont. Azt egyelőre nem árulta el, hova költöznek, annyit azonban elmondott, „egy varázslatos helyről” van szó.

A csatorna riportjában is felmerült a téma, hogy a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, 74 éves színész úgy döntött, mégis vállalja a kemoterápiát, ugyanis áttétet találtak egy CT-vizsgálaton a szervezetében.