Tragikus hirtelenséggel meghalt a Broadway sztárja

2023.08.18. 21:18
Negyvenévesen elhunyt Chris Peluso a Broadway híres színésze, aki olyan produkciókban játszott, mint a Mamma Mia! és a Wicked.

Peluso halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála előtt egy évvel jelentette be, hogy visszavonul a színészettől, mert skizoaffektív zavara miatt kezelésre szorul – írja a Deadline.

Peluso a Michigani Egyetem Színházi Tanszékének öregdiákja volt, és elismert beugró színészként vált ismertté a Broadwayn. Először a Balladista szerepét játszotta a 2004-es Tony-díjas Assassins felújításában, Louis és Nicolas szerepét Elton John Lestat című darabjában, valamint mindhárom férfi főszerepet a Beautiful The Carole King című musicalben.

Ő játszotta Skyt a 2008-as Mamma Mia című Broadway-produkcióban. A Wicked turnézó társulatában Fiyero szerepét is ő alakította, és szerepelt az Off Broadwayn a The Glorious Ones című darabban.

A londoni West Enden a Miss Saigon felújításában játszott Eva Noblezada oldalán, mielőtt a darabot a Broadwayre vitték volna.