A műfaj legjobbjai adnak betekintést a magyar musical történetébe

2023.08.20. 14:52
A Benczúr Ház szabadtéri színpadán folytatódik a januárban indult programsorozat, a Musical Klub. A hétfő esti előadásnak számos meglepetésvendége lesz. Fellép Bíró Eszter, Vágó Zsuzsi, Csengeri Attila, Serbán Attila, Gőbölös Krisztina és Kádár Szabolcs is.

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy Várkonyi Mátyás, a Rock Színház alapító igazgatója, Kocsák Tibor, a Madách Színház zenei vezetője és Borsi László producer-műsorvezető Musical Klub néven indított eseménysorozatot.

Az estek állandó házigazdáinak célja az volt, hogy közösséget építsenek a műfaj szerelmeseinek. A trió arra vállalkozott, hogy a klubban kötetlen formában összehozzák a sokak által kedvelt zenés műfaj hazai legjobbjait a közönséggel.

A Musical Klub a Benczúr Ház szabadtéri színpadán folytatódik augusztus 21-én, hétfőn 19.30-tól. 

A különleges előadásnak számos meglepetésvendége lesz. Fellép Bíró Eszter, Vágó Zsuzsi, Csengeri Attila, Serbán Attila, Gőbölös Krisztina és Kádár Szabolcs is.

A zenés klubestsorozatban a Rock Színháztól a Madách színházig követhetjük a magyar musical történetét. Sok zenével, máshol nem hallható történetekkel, kulisszatitkokkal, játékokkal, meglepetésekkel készülnek a házigazdák. A műsor készítői megemlékeznek a tíz éve elhunyt Miklós Tiborról is, a magyar musicaljátszás meghatározó alakjáról.