Féltve őrzött titkáról vallott a Harry Potter–filmek sztárja

2023.08.31. 15:23
Bonnie Wright, aki a Harry Potter-filmekben Ginny Weasley karakterét alakította, arról vallott most, hogy szorongónak és frusztráltnak érezte magát a forgatások alatt, mert kevés játékideje volt.

Bonnie Wright a többi szereplőhöz hasonlóan igen fiatalon, 9 évesen került be a Potter-szériába, de akkor még nem tudta, hogy Ginny Weasley kiemelkedő mellékszereplő és Harry Potter felesége lesz a történetben.

Elmondása szerint a forgatásokat végigszorongta, mert nem volt biztos abban, hogy karakterét, akit az emberek megszerettek a könyvekből, hitelesen tudja-e ábrázolni – olvashatjuk a Varietyn. Különösen úgy, hogy neki is, mint a többieknek, rengeteg jelenetét, ami szerepelt a könyvekben, kihagyták a filmekből.

Szorongása és frusztrációja abból adódott, hogy Ginny Weasley-nek nem voltak olyan jelenetei a vásznon, ahol megmutathatta volna, milyen is valójában. Nem tudta árnyalni a szereplőt.

Ezen anno rengeteget stresszelt, de mára már tudja, hogy ez nem az ő hibája volt, egyszerűen, a filmek hosszából adódóan nem volt lehetősége megmutatni a Weasley lány igazi személyiségét.

Szerencsére a rajongók nem őt hibáztatják és mindig biztosították arról, tudják, nem tehet arról, hogy kicsi a szerep, a kevés megjelenés, de többet akartak látni belőle. Ahogy Wright kommentálja: ez minden karakter esetében így volt,

bárcsak mindegyik film ötórás lett volna!

De a rajongóknak nem kell csüggedniük, mert Ginny Weasley minden bizonnyal kidolgozottabb személyiség lesz az HBO Maxon bemutatásra kerülő Harry Potter-sorozatban, amiben minden évad egy teljes könyvet fed majd le – igaz, erre még egy kicsit várni kell, mert a bemutató várhatóan 2025-ben lesz.