Mégsem válik Al Pacino

2023.09.08. 06:05
Al Pacino és párja, Noor Alfallah cáfolta azt a sajtóhírt, miszerint elválnának egymástól. Habár Alfallah jogi dokumentumokat nyújtott be a bíróságra közös gyerekük felügyeleti jogáról, azonban a pár továbbra is együtt él. Egyelőre nem tudni, hogy miért volt szükség a papírokra.

Mint arról írtunk, körbejárta a világsajtót a hír, miszerint mindössze három hónappal azután, hogy megszületett Al Pacino és Noor Alfallah gyermeke, a sztárpár elválik. A pletykák azután kaptak szárnyra, hogy a nő jogi dokumentumokat nyújtott be a bíróságra, amelyekben a csecsemő felügyeleti jogát kérte, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha a 83 éves színész „észszerű látogatási jogokat” kapna.

Habár egy DNS-teszt segítségével már korábban is egyértelmű volt, azonban a dokumentum, amelyet egy tanú is aláírt, elismerte Pacino apaságát. Alfallah a bírósági dokumentumokban azt kéri, hogy Pacino fizesse ki az ügyvédi költségeit, illetve az üggyel kapcsolatos egyéb költségeket. 

Daily Mail csütörtök este azonban már arról írt, hogy a pár cáfolta a hírt. Kérdésükre ugyanis

AL PACINÓÉK KÖZÖLTÉK, HOGY NEM SZAKÍTOTTAK, MINDÖSSZE MEGEGYEZTEK FIÚK FELÜGYELETI JOGÁRÓL.

A portál szerint egyelőre nem világos, hogy ha Al Pacino és Noor Alfallah együtt élnek, akkor a nő miért nyújtotta be a jogi dokumentumokat.

A válásról szóló híreket azonban az is cáfolja, hogy a pár együtt randevúzott szerda este egy Los Angeles-i étteremben. Több fotó is készült róluk, amelyek alapján úgy tűnik, minden rendben van közöttük.