Meghalt Keith Jefferson

2023.10.06. 12:38
Meghalt Keith Jefferson amerikai színész, aki játszott többek között Quentin Tarantino Django elszabadul című filmjében, valamit az Aljas nyolcasban és a Volt egyszer egy... Hollywoodban. 53 évet élt.

Hollywood Reporter beszámolója szerint Jefferson 2023 augusztusában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. „Isten időről időre kihívás elé állít, és rád bízza, hogy megold. Amikor diagnosztizálták nálam a rákot, meg kellett állnom, szünetet kellett tartanom, és nem akartam megosztani senkivel. Még a családommal sem. Ma végre eljutottam odáig, hogy meg tudom osztani, mert a hitem egyre erősebb” – írta akkor. 

Keith Jefferson Pudgy Ralphot alakította a Django elszabadul című 2012-es filmben – amelyben szerepelt Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson is –, majd a 2015-ös Aljas nyolcasban és a 2019-es Volt egyszer egy... Hollywoodban is játszott. 

Jamie Foxx csütörtökön azt írta: „Ez fáj. Keith, te nem voltál más, mint egy tiszta szívű, csodálatos lélek. Mindannyiunknak nagyon fogsz hiányozni. Sok időbe fog telni, mire ez begyógyul. Isten veled, barátom. Szeretlek.”