Így bulizik együtt Sheldon Cooper a Jóbarátokkal

2023.10.09. 13:34
A Comedy Central a 15. születésnapját ünnepli. A jeles alkalomból a műsoron lévő legnépszerűbb sorozatok karakterei is felköszöntötték az otthonukként szolgáló humorcsatornát. A meglepetésvideó többek közt a Family Guy, az Agymenők, a Jóbarátok és a South Park figuráit tereli egy közös házibuliba.

A 15. évfordulón mindenki tiszteletét tette, aki valaha a humoradó berkeiben kiteljesedett, így nem maradhatott ki Peter Griffin és családja, a legszerethetőbb tudóscsapat, a New York-i jóbarátok, valamint a szókimondó, coloradói örök negyedikesek sem.

A fergeteges összejövetelt a Comedy Central háromperces videója foglalja össze, amely a népszerű sorozatok rövid pillanataiból állított össze önálló narratívát – áll az Indexnek eljuttatott közleményben. 

Az ünneplésből a csatorna természetesen nem akarja kihagyni a rajongókat sem. A Comedy Central Facebook-oldalán, az október 9-i héten címadóverseny indul a videó alapján: a legkreatívabbnak pedig értékes ajándékcsomag ütheti a markát.

Nemrég debütált a humorcsatorna szülinapi dalvideója is, amelyben olyan híres színészek, szinkronhangok vagy humoristák működtek közre, mint Lengyel Tamás, Kerekes József, Vándor Éva, Kovács András Péter, Ráskó Eszter, Mogács Dániel vagy Janklovics Péter.