Megvan Matthew Perry első vérvizsgálatának eredménye

2023.11.02. 11:03

A nyomozók egy kevésbé mélyreható tesztet végeztek Perryn, amely kimutatta, hogy nem volt fentanil vagy metamfetamin a szervezetében, mondták rendőrségi források a kiadványnak.

Természetesen ennél mélyrehatóbb toxikológiai vizsgálatokat is végeznek, hogy kiderüljön, volt-e más illegális drog a színész vérében, illetve hogy a vényköteles gyógyszerek káros dózisa kerülhetett-e a szervezetébe.

A várt eredményekre legalább 4 hónapot kell várni, de lehet, hogy csak fél év múlva derül ki a halál pontos oka – addigra várhatóan minden adat rendelkezésre áll majd.

Mint megírtuk, október 28-án Los Angeles-i otthonában halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje. Halálhíre az egész világot megrázta, a sztárvilágból rengetegen fejezték ki együttérzésüket, és osztották meg szebbnél szebb gondolataikat a színészről.

Két nappal Matthew Perry halála után a  Jóbarátok című sorozat főszereplői – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – közös közleményben reagáltak barátjuk halálára.

Matthew elvesztése mindannyiunkat mélységesen lesújtott. Többek voltunk, mint színésztársak, mindig egy családot alkottunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy ideig még gyászolunk, és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel mondunk majd többet is, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenki olyannal vannak, akik szerették őt világszerte

– olvasható a közleményben, amelyet mind az öt színész aláírt.