Kiderült, ki lesz a három vendég a Márkó és Barna Síkideg ünnepi műsorában

Sikideg2023 IG Event harmas1
2023.11.08. 16:04
December 27-én a Márkó és Barna Síkideg című műsor vendége a népszerű standupos Ráskó Eszter, a színész-műsorvezető Járai Máté és a zenész-műsorvezető-podcaster Hajós András lesz. A három sztárvendég egymást követően lép színpadra, hogy a fiúkkal idegeskedjenek a legkülönbözőbb dolgokon.

December 27-én este az Akvárium Nagyhalljában tartja Márkó és Barna az évzáró ünnepi eseményét. Az ország legmagasabbra értékelt és többszörös listavezető podcastja szeptembertől élő közönség előtt veszi fel az adásait. Az ünnepi különkiadás három visszatérő vendégét azok közül választották ki, akiket eddig a legjobban szeretett a közönség.

Idegszál nem marad borzolatlanul

A Márkó és Barna Síkideg vendége a népszerű standupos, Ráskó Eszter, a színész-műsorvezető Járai Máté és a zenész-műsorvezető-podcaster Hajós András lesz. Az estén a három sztárvendég egymást követően lép színpadra, hogy a fiúkkal idegeskedjenek a legkülönbözőbb dolgokon: aprótól a hatalmasig, egyszerűtől a bonyolultig. Bár a baby talkról, az apró háztartási balesetekről és a zsírauráról már volt velük szó az eddigi adásokban, idegszál ezúttal sem marad majd borzolatlanul.

Ha nem szeretnél lemaradni az év legnagyobb Márkó és Barna Síkideg eseményéről, vedd meg a jegyed, amíg még van, ugyanis a jegyek háromnegyede már elfogyott.

A jegyeket itt tudod megvásárolni.

(Borítókép: Index)