Baleset miatt félbeszakadt a Nemzeti Színház egyik előadása

2023.11.11. 07:06 Módosítva: 2023.11.11. 09:14
Péntek este tette közzé a Nemzeti Színház közösségi oldalán, hogy baleset miatt félbeszakadt az egyik előadásuk. A teátrum későbbre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.

Péntek este tette közzé Facebook-oldalán a Nemzeti Színház a hírt, miszerint félbehagyni kényszerültek a Rómeó és Júlia előadását egy baleset miatt.

Részleteket még nem osztottak meg az esettel kapcsolatban, tájékoztatást későbbre ígértek. A történtekkel kapcsolatban az Index is kereste a színházat, amint reagálnak, cikkünket frissítjük.

Egy másik előadás is elmarad

Péntek este − a balesetről tájékoztató bejegyzés után alig egy órával − jelezte a színház, hogy elmarad a november 11-én, szombaton esedékes Körhinta előadás.

A bejegyzésben betegségre hivatkoztak és biztosították a nézőket, hogy van lehetőségük jegyeik visszaváltására, vagy elcserélhetik azokat egy másik előadásra. A Körhinta szombati előadása valószínűleg a pénteki baleset miatt marad el, és mivel a két előadásban két szereplő azonos, ezek alapján Berettyán Nándorral vagy Szász Júliával történhetett valami.

Szász Júlia azonban játszik a vasárnapi Woyzeck című előadásban is, és arról nem írták, hogy elmaradna, ezért inkább Berettyán Nándor lehet az, aki balesetet szenvedett. Kerestük a Nemzeti Színház művészét, amint elértük, cikkünket frissítjük.