DJ Palotai(ról) szól a Tilos Rádió szerdán

2023.11.22. 08:31
Vasárnap érkezett a hír, hogy a népszerű lemezlovas, DJ Palotai 62 éves korában meghalt. DJ Palotait – avagy Palotai Zsoltot – a hazai DJ-szakma legnagyobbjaként emlegetik, szerdán pedig a Tilos Rádió eleveníti fel, miért is van ez.

November 22-én szerdán egész nap DJ Palotai szól majd a Tilos Rádióban. A zenész emlékére a rádió egy egész napot szentel, hogy újra lejátssza népszerű alkotásait és beszélgetéseit. Mint ahogy azt korábban megírtuk, a népszerű DJ egykor a Tilos az Á Klub művészeti vezetője volt, majd a Tilos Rádió zenei főszerkesztője lett.

Palotai Zsolt, aki DJ Palotaiként vált ismertté, a hazai underground műfaj legendájaként van számontartva a zenészszakmába és a kilencvenes évek eleje óta tekintenek rá a drum and bass és a breakbeat egyik legfontosabb meghonosítójaként.

Pénteken még reménykedett

Palotai egyik pályatársa, Sobek, Instagram-történetében osztotta meg követőivel, múlt hét pénteken még beszélt a népszerű DJ-vel, aki rossz egészségügyi állapotáról mesélt neki, de reményteljes volt. 

DJ Palotai úgy fogalmazott,

3 napja felkelni sem tudok. Remélem, holnapra jobb lesz!

A zenész Pro Cultura Ubris díját sem tudta átvenni a főpolgármestertől – aki szintén megemlékezett a DJ-ről közösségi oldalán –, valamint fellépéseit is le kellett mondania. 

A remény ellenére végül a betegség győzedelmeskedett felette.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport