Nagy Feró szerint a legnagyobb magyarok: Szent István, Mátyás király, Széchenyi, Orbán

2024.01.13. 06:58
Putyin bátran felvállalja az orosz érdekeket, ráadásul jó fej, mert kiváló áron adja nekünk a gázt – mondta a nemzet csótánya egy interjúban.

A napokban 78. életévét betöltő zenész a Mandinernek adott interjúban beszélt többek között arról, hogy mitől fél a legjobban Magyarországon, hogy mit gondol Putyinról, Bidenről vagy éppen Zelenszkijről, és arról, hogy kiket tart a magyar történelem három legnagyobb alakjának. A három helyett végül négy nevet mondott: 

Szent Istvánt, Mátyás királyt, Széchenyit és Orbánt.

Az orosz elnökről azt mondta az interjúban: „Bátran felvállalja az orosz érdekeket, ráadásul jó fej, mert kiváló áron adja nekünk a gázt”. Eközben Volodimir Zelenszkij ukrán elnökről úgy vélekedett, hogy „szerintem ő egy bohóc”.  Joe Bidenről pedig azt mondta:

Szerintem ő már azt is elfelejtette, hogy éppen az Egyesült Államok elnöke. 

Az interjúban Nagy Feró röviden kifejtette véleményét Gyurcsányról és Karácsonyról, nosztalgiázott kicsit az iskolai végzettségéről és a „régi szép időkről”, majd megosztotta, hogy melyik zenekarok hatottak leginkább a zenetörténelemre.

Még egy kis beef (szurkálódás) is belefért a fiatal énekessel, Azahriah-val szemben, ugyanis Nagy Feró azt mondta: Magyarországon a legjobb énekes,

ha a jegyeladásokat vesszük, akkor Izaura, vagy hogy hívják...

Persze aztán komolyra fordította a szót, és elmondta a valódi véleményét is: a férfiaknál Horváth Charlie, a nőknél Rúzsa Magdi a legjobb szerinte.