Meghalt David Gail, a Beverly Hills 90210 sztárja

2024.01.22. 09:48
Meghalt a Beverly Hills 90210 című népszerű amerikai sorozat egykori sztárja, David Gail. A színész 58 éves volt, halálhírét, amelynek okairól egyelőre nem tájékoztattak, a nővére közölte.

Meghalt David Gail amerikai színész, aki Shannen Doherty vőlegényét, Stuart Carsont alakította a Beverly Hills 90210 című tinisorozatban. Az 58 éves férfi halálhírét Gail nővére, Katie Colmenares közölte a közösségi oldalán – írja a The New York Times

Alig volt olyan nap az életemben, amikor nem voltál mellettem, mindig a szárnysegédem, mindig a legjobb barátom voltál, aki készen állt, hogy bárkivel és bármivel szembenézzen értem

– írta a bejegyzésében, amelyhez egy kettejüket ábrázoló fotót is csatolt.

A halál okáról további részleteket egyelőre nem közöltek. 

Gailtől, akinek másik híres alakítása a General Hospital című szappanopera, Joe Scanlonja, egykori kollégái a kommentszekcióban búcsúztak el. 

Peter Ferriero rendező és producer azt írta, hogy Gail „kedves ember volt, akivel bárcsak többet beszélgetett volna”, hozzátette, hogy a férfi tele volt élettel és hihetetlen történetekkel. A rendező azt is közölte, hogy a színész családja várhatóan a közeljövőben ismerteti a halál okát és körülményeit. 

Gail a floridai Tampában született és nyolc epizódon keresztül játszotta Doherty vőlegényét a Beverly Hills, 90210 című tini drámasorozatban. Ő volt továbbá a második színész, aki Joe Scanlont játszotta a General Hospitalban. De Gail alakította többek között Dean Collins szerepét is a Warner Bros. 1996-os Savannah című tévéjátékában. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport