Meglepő hír érkezett Jim Carrey karakteréről a Sonicból

2024.02.03. 15:10
Úgy tűnik, nem utoljára láttuk Dr. Robotnikot. Bár a Sonic, a sündisznó sorozat második részében látszólag végzetes baleset érte Jim Carrey karakterét, most mégis arról szólnak a hírek, hogy a színész benne lesz a folytatásban.

Jim Carrey a Sonic, a sündisznó 3 című filmben újra eljátssza a félelmetes arcszőrzetű őrült tudós szerepét – írta meg a Variety magazin. A sorozat második filmje úgy ért véget, hogy Dr. Robotnik egy óriásrobotról

a földre zuhant, ami potenciálisan végzetesnek tűnt.

A stáblistában felvillanó képekben azonban látni lehetett, hogy Dr. Robotnik holttestét nem találták meg, ami így megteremtette a lehetőségét annak, hogy a Sonic fő antagonistája visszatérhessen.

Carrey garancia a sikerre

A Sonic, a sündisznó 1. és 2. együttes globális bevétele 870,8 millió dollárra rúg, ezért a Paramount igen lelkes az újabb részt illetően.

Jim Carrey egyébként is jó befektetés, hiszen az egyik legsikeresebb komikus olyan kasszasikerekkel, mint az Ace Ventura, a Dumb és Dumber, a Maszk vagy A Kábelbarát.

Azért drámai tehetségét is meg tudta mutatni a Truman Show-ban és az Ember a Holdonban – mindkét filmért Golden Globe-díjat kapott.

Emellett szerepelt az Egy makulátlan elme örök ragyogása című szürrealista romantikus filmben is, amely karrierje legjobb kritikáit hozta.

A készülő harmadik részben Jim Carrey partnerei lesznek még Idris Elba és James Marsden.