Miley Cyrus még sosem nyert díjat, de azért elmegy a Grammy-gálára

2024.02.03. 13:17
Ha díjazottként nem is biztos, hogy látjuk, fellépőként garantáltan ott lesz Miley Cyrus a zenei díjkiosztó gálán vasárnap. Volt már pár botrányos produkciója, kérdés, most mennyire lesz visszafogott.

Most már egészen biztos, hogy Miley Cyrus fellép a Grammy-gálán. Az énekesnő péntek délután Los Angeles belvárosában, a Crypto.com Arénában járt, hogy a vasárnapi nagy show-ra próbáljon – hozta nyilvánosságra a Variety magazin.

Egy, a helyszínen tartózkodó forrás szerint a próba fergetegesen jó volt, Cyrus remek formában van.

Miley Cyrus feltehetően a bomba siker Flowerst fogja előadni. A dal egy éve jelent meg, és azóta 700 millió megtekintés közelében jár.

Ha még akad bárki a világon, aki eddig nem hallotta, alighanem a Grammy-gála újabb rajongókat hoz majd. Hogy az egyébként is provokatív szöveg mellé milyen show-t pakol a sztár, arról nem tudni, de Miley Cyrus korábbi botrányainak fényében bármi elképzelhető. 

Marad örök esélyes?  

Akármit is eszelt ki a színpadra, nagyot fog szólni, az azonban kérdéses, hogy Arany Gramofont hoz-e majd a népszerű sláger vagy maga az album, mert Cyrus eddig nem nyert Grammyt.

Eddig kétszer volt erre esélye, 2015-ben és 2022-ben, idén azonban maximálisan nőtt a lehetősége, hiszen hat kategóriában is felterjesztették, úgymint:

  • Az év albuma (Endless Summer Vacation)
  • A legjobb popalbum (Endless Summer Vacation)
  • Az év felvétele (Flowers)
  • Az év dala (Flowers)
  • Legjobb popduó/csapat (Brandi Carlile-lal közös daluk: Thousand Miles)
  • Legjobb szóló-popelőadó

Hogy ebből mit vált majd valóra, az magyar idő szerint vasárnap hajnalban fog kiderülni. Az esélyekről és a Grammy-díj jelentőségéről az Index arútluK podcastjában is szó volt.

A ceremóniát a CBS és a Paramount+ élőben közvetíti, de akik nem akarnak ezért fennmaradni, az Indexen is olvashatják majd a győztesek névsorát.