Pogány Induló már a folytatásra készül

2024.03.05. 15:20
Néhány napja adta élete eddig legnagyobb koncertjét az MVM DOME-ban, de a tizennyolc éves Pogány Induló már a folytatáson töri a fejét.

Az ifjú rapper március 2-án tízezer ember előtt robbantotta fel a színpadot az MVM Dome-ban. A srác kedd délután az Instagram-sztorijában posztolta a koncert utáni érzéseit.

Azóta ünneplünk. Nem tudom felfogni a történteket

– kezdte a 24 órán keresztül elérhető sztoriban. Az alkoholos poharak láttán leszűrhető, a rapper még mindig örömmámorban úszik az elképesztő show után.

„Itt nem állok meg, az biztos. Nemsokára újra kitisztítom a fejem, és rakunk egy még nagyobb lemezt és bulit”

– írta a fotóhoz.

Mi várható?

Pogány Induló legújabb lemeze, a Vagy Mindent Vagy Semmit február 2-án jelent meg, de úgy látszik, a fiatalos hév és a siker íze nem hagyja nyugodni az előadót, ő még magasabbra szeretne jutni a szakmában. Azt egyelőre nem osztotta meg rajongóival, hogy mikorra várható az új album – esetleg dolgozik-e már rajta –, egy azonban biztos: Pogány Induló készülő lemezét már most rengetegen várják. 

A nagyobb koncert pedig lehet akár egy arénás, esetleg egy Budapest Park-buli, de ott van még a Puskás is... Azahriah után vajon Pogány Induló lehet a következő fiatal tehetség, aki megtölti az ország legnagyobb stadionját?