Horváth Lajos Ottónak még hónapokig kezelésekre kell járnia a súlyos balesete után

2024.03.07. 21:29 Módosítva: 2024.03.07. 21:29
Még hónapokig kezelésekre kell járnia Horváth Lajos Ottónak a Nemzeti Színházban történt súlyos balesete miatt. A színész állapota fokozatosan javul, mint mondta, már nem kell napi szinten kezeléseket kapnia. Úgy fogalmazott, a Most vagy soha! című film bemutatójára akár félholtan is elmegy.

Horváth Lajos Ottó elárulta, még minimum három hónapig intenzíven kezelésekre kell járnia ahhoz, hogy felépüljön a Nemzeti Színházban elszenvedett súlyos balesetéből, amelyben Szász Júlia színésznővel együtt leestek a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről. Horváth Lajos Ottónak az egyik keze és lába sérült meg súlyosan.

A színész először az Indexnek adott interjújában beszélt állapotáról, most pedig az RTL-nek úgy nyilatkozott, 

volt olyan időszak, amikor mindennap járt kezelésre, három hete viszont már csak háromszor egy héten.

Horváth Lajos Ottó közölte, a baleset rendőrségi vizsgálata még nem zárult le, ezért nem beszélhet részletesen arról, mi történt pontosan az előadás közben. Annyit elárult, Vidnyánszky Attila igazgató mindent tud a hogylétéről.

Igazgató úr természetesen tisztában van az állapotommal, ez magától értetődik, mert egy csomó olyan döntést kellett meghoznia a színházban, amelyeket az állapotom ismerete nélkül nem tudott volna meghozni

– árulta el a színész, aki hozzátette, a baleset óta nem ment még be a Nemzeti Színházba, de „annak is eljön majd az ideje”.

Horváth Lajos Ottó felépülésében segít az öröm, hogy egy hét múlva mutatják be a Most vagy soha! című romantikus kalandfilmet, amely március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról szól. Horváth Lajos Ottó a film egyik főszereplője.

A színész elárulta, a film díszbemutatójára mindenképpen elmegy. Úgy fogalmazott, akár félholtan is felvonul majd a vörös szőnyegen szereplőtársaival.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport