Autóbalesetben meghalt egy felkapott fiatal francia énekesnő

2024.03.27. 10:22
Anais Robin közúti balesetet szenvedett szombaton, amikor elvesztette az irányítást járműve felett, és egy fának csapódott. A francia énekesnő egyedül utazott a kocsiban, és a helyszínen életét vesztette. Kollégái, rajongói és családja rá emlékeznek.

A fiatal francia popsztár nemrég lépett csak ki a TikTok-sztárok világából, és indult el a zenei hírnév útján. Frissen szerződött kiadójával, első dalai már elkezdtek pörögni a zenei oldalakon. A 21 éves énekesnő azonban 2024. március 23-án életét vesztette egy tragikus autóbalesetben.

A The Sun beszámolója szerint Anais Robin épp Baisieux mellett, Lille közelében vezetett, amikor elvesztette irányítását járműve felett, és egy fának csapódott.

Az énekesnő egyedül utazott a kocsiban, a helyszínen életét vesztette.

Anais Robin legújabb dala nagyjából fél éve jelent meg, amelyet több mint 2 millióan néztek eddig meg a YouTube-on. Az énekesnő – aki eredetileg a közösségimédia-oldalakon vált ismertté – több mint félmilliós TikTok-követőtáborral bírt, az Instagramon is 150 ezren hallgatták az általa közzétett tartalmakat.

Folyik a nyomozás

Halálának hírét kiadója, a Gabs and Jo jelentette be. Közleményükben azt írták:

Mély sajnálattal kell közölnünk, hogy egyik művészünk, Anais Robin szombat éjjel közúti balesetet szenvedett Észak-Franciaországban, és meghalt. Anaist mindenki szerette és elismerte, akinek megadatott, hogy találkozzon vele. Nyugodj békében, Anais! Szívünkben örökké őrizzük emléked.

A 21 éves énekesnő rajongói elsőre el sem hitték a hírt. Sorra küldték az együttérző üzeneteket. Ikertestvére, Elliot is gyászolja az énekesnőt, akivel gyakran együtt léptek színpadra.

A rendőrség eddig nem adott hírt arról, hogy pontosan mi okozhatta a balesetet. A nyomozás tovább folyik.