2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Saját fesztivált szervez a Bagossy Brothers Company

2024.05.30. 09:55
A Bagossy Brothers Company kifejezetten sikeres zenekarnak számít Magyarországon. Most megrendezik első saját fesztiváljukat, valamint a frontember elmondta, hogy milyen a kapcsolata a szintén zenekari tag öccsével.

Az erdélyi magyar zenész, Bagossy Norbert a Sassy-nak adott interjút a nyári nagy hajtás előtt, és beszélt a tervekről, a rendezvényekről és arról is, hogy milyen a kapcsolat közte és az öccse közt.

A temérdek budapesti és vidéki fellépésen kívül külföldre is mennek majd, de lesz idejük arra is, hogy a Balaturné nevű saját fesztiváljukat idén először megrendezzék.

A Balaturné nem egyszerűen könnyűzenei program, mi konkrétan a rajongókkal együtt elindulunk körbetekerni a Balatont, közben pedig koncerteket tartunk. Mondván, ha már a Balaton körül járunk, akkor minden szakaszhoz kapcsolunk egy koncertet. A kiemelt megálló Felsőörs lesz, ahol egy kétnapos pikniket tartunk, így első este egy baráti, tábortűz körüli zenélésre hívjuk a velünk együtt bicikliző, vagy a minket hallgató közönséget, másnap pedig a húrok közé csapunk, és egy igazi nagykoncerttel örvendeztetjük meg az embereket. Most még izgulok, de amikor elérkezik az esemény, akkor már megnyugszom

– mondja a frontember.

Két testvér, egy zenekar

Állítása szerint régóta játszottak a gondolattal, hogy legyen egy saját minifesztiváljuk amit meg is fűszereznek egy közös biciklizéssel a Balaton körül, ami így közelebb hozhatja a rajongókat a zenekarhoz.

A kérdésre, hogy milyen a kapcsolata az öccsével, akivel együtt alapították a zenekart, Bagossy Norbert azt mondta:

Mindig is jól kijöttünk egymással, kisfiúként is együtt mentünk mindenhova. Amikor én kipróbáltam egy új sportot, hamarosan ő is ott volt az edzéseken. Maximum csak azon vesztünk össze, hogy ki hordjon tűzifát, de igazán sosem volt köztünk nagyobb nézeteltérés. Hálás vagyok, hogy hasonló az érdeklődésünk, és hogy ma együtt dolgozhatunk, hiszen így felnőttként is ugyanúgy sok időt tölthetünk együtt, mint amikor kissrácok voltunk. A munkában is jól megértjük egymást, ameddig nekem a dalíráshoz van érzékem, addig neki ahhoz, hogyan öntsük formába ezeket a dalokat. Azt hiszem, nagyon jól megértjük egymást.