2024. június 26. 18:00 ÉLŐ
Szlovákia 1
Románia 1
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00 ÉLŐ
Ukrajna 0
Belgium 0
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Baleset a színházban: kórházba került a Gyűrűk Ura Gandalfja, a rajongók aggódnak érte

2024.06.18. 08:39
Előadás közben érte baleset a 85 éves színészlegendát, Sir Ian McKellent, aki az egyik jelenet közben leesett a színpadról. A stáb azonnal a színész segítségére sietett, az előadás hátramaradt részét pedig lemondták.

Kórházba kellett szállítani a Gyűrűk Ura és számos egyéb nagy sikerű produkció sztárját, Sir Ian McKellent, miután a Player Kings előadása közben leesett a londoni Noel Coward Színház színpadáról – írja a Mirror.

A 85 éves színészlegenda egy heves harci jelenet során elvesztette egyensúlyát, majd leesett. A szerencsétlen baleset után a közönséget azonnal kivitték a színházból, az előadás hátramaradt részét pedig lemondták.

A balesetet követően az aggódó rajongók azonnal elárasztották az X-et aggódó bejegyzéseikkel. „Nagyon rossz esés volt. Remélem, jól van” – írta az egyik. „Döbbenetes volt nézni, szörnyű esés volt. Remélem, hogy nem sérült meg súlyosan, úgy tűnt, hogy nagy fájdalmai vannak” – osztotta meg a látottakat a közönség egy másik tagja.

A menedzsment mindenkit megnyugtatott

Szerencsére azonban nincs miért aggódni, a színészlegenda „jó hangulatban van”, és várhatóan gyorsan felépül.

Köszönjük közönségünknek és a nagyközönségnek a jókívánságokat Ian esését követően a Player Kings ma esti előadása közben. A vizsgálatot követően a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat briliáns csapata biztosított minket arról, hogy gyorsan és teljes mértékben felépül, Ian pedig jó hangulatban van

– közölte a Noel Coward Színház szóvivője.

A közlemény szerint Ian pihenése érdekében a színház úgy döntött, hogy törlik a színdarab kedd esti előadását, az érintettekkel pedig a lehető legrövidebb időn belül felveszik a kapcsolatot. „Köszönet a támogatásért Rachel és Lee doktornak, akik kéznél voltak a közönség soraiban, valamint a helyszín összes dolgozójának” – tették hozzá.

A IV. Henrik első és második részét feldolgozó színdarab, a Player Kings tizenkét hetes előadás-sorozata áprilisban kezdődött a londoni West Enden. A John Falstaffot (Jankót) alakító Sir Ian McKellen felkiáltott, amikor a walesi herceg és Henry Percy gróf csatajeleneténél leesett a színpad elejéről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport