Váratlanul megszakadt Martin Garrix bulija a Szigeten

DSC5115
2024.08.11. 04:02
Műszaki hiba miatt rövid időre leállt a Sziget szombat esti fő fellépőjének show-ja a Nagyszínpadon. A holland szupersztár DJ, Martin Garrix negyedórás csúszással tudta csak folytatni a szettjét.

Rövid leállás szakította meg Martin Garrix szombat esti fellépését a Sziget Nagyszínpadán. A hatalmas show-iról ismert holland szupersztár DJ ezúttal is egy monumentális – tűzijátékkal, füsttel és lángokkal, továbbá konfettivel, lézerrel és egyéb fényeffektekkel felturbózott – élő produkcióval készült, azonban a technika ördöge közbeszólt.

Ilyen méretű élő produkciónál könnyen előfordulhat műszaki hiba, sajnos ez történt most, azonban a Sziget műszaki stábja gyorsan orvosolta a problémát

– közölte megkeresésünkre a fesztivál technikai vezetője. 

A világsztár DJ egyébként 21:15-kor állt színpadra, és nagyjából negyed 11 körül csúszott be a malőr, amit azonnal megpróbáltak helyrehozni. Garrix a színpadon várta, amíg a technikai stáb orvosolja a problémát, közben többször is elnézést kért a közönségtől, akik türelmesen várták, hogy ismét a DJ-pult mögé álljon.

A hiba elhárultával, mintha mi sem történt volna, Garrix a korábbi lendülettel folytatta a show-t, és az eredetileg 10.45-ig tartó produkciót meghosszabbítva pótolta a kiesett időt, amit rendesen meg is háláltak a jelenlévők. 

(Borítókép: Tövissi Bence / Index)