A Coldplay jóvoltából mégiscsak felcsendültek Taylor Swift dallamai Bécsben

2024.08.22. 08:35
Két héttel ezelőtt terrorfenyegetettség miatt mindhárom koncertjét le kellett lemondania Taylor Swiftnek Bécsben, most azonban talán egy kis kárpótlásban részesültek a rajongók, amiről Chris Martin, a Coldpaly frontembere gondoskodott.

A Coldplay szerda este bevette az Ernst Happel-Stadiont, ám egy meglepetéssel is készültek a rajongóknak. A zenekar Music of the Spheres világturnéjának keretén belül látogatott el az osztrák fővárosba, ahol két héttel ezelőtt a csalódottságé volt a főszerep. 

Mint megírtuk, terrorfenyegetettség miatt lemondták mind a három Taylor Swift-koncertet, amelyet az osztrák fővárosban tartottak volna, ugyanis a fokozott biztonsági intézkedések ellenére sem tudták garantálni a közönség biztonságát. Két férfit letartóztattak, egyikük, egy 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem közölt részleteket.

A koncertek pótlásáról egyelőre nincs hír, azonban a stadion azóta több telt házas koncertnek is otthont ad. A napokban a Coldplay ad négy telt házas koncert Bécsben, az együttes pedig már az első fellépés alkalmával meglepte a közönséget.

Love story egy gesztussal

A Coldplay frontembere, Chris Martin előadta a Love Story feldolgozását, amelyet eredetileg Taylor Swift jegyez. Az énekeshez csatlakozott Maggie Rogers is a produkció alatt.

Ha ez nem sikerül jól, kérlek, ne tegyétek fel a YouTube-ra, nem akarok összetűzésbe kerülni Taylorral

– mondta chris Martin, mielőtt a húrok közé csapott. Nos, a videó végül felkerült a YouTube-ra, valamint az X-re is:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport