Ricky Gervaisszal erősítene a híres celebsorozat

2024.08.26. 13:40
Újabb évad készül a The Traitors című sorozatból, ahol az árulók és a hűségesek egymás ellen harcolnak egy kastélyban, hogy a megszerzett pénzt hazavihessék magukkal. Most az eddigi legnagyobb nevet akarják bedobni a kalapba, ám nagy kérdés, hogy sikerül-e.

A The Traitors alkotói abban reménykednek, hogy Ricky Gervaist vissza tudják hozni a BBC-hez, hogy főszerepet kaphasson az új hírességekkel erősítő spin-offjukban. A 63 éves komikus előkelő helyet foglal el az A listás sztárok között, amely felhozatalból a projekt válogathat – írja a The Sun.

Ricky Gervais az utóbbi időben a Netflixen rendkívül népszerű stand-up-estjeivel volt elfoglalva, de a műsorszolgáltató abban reménykedik, hogy sikerül visszacsábítani ahhoz a csatornához, ahol a The Office-ban játszott szerepével világhírűvé vált.

Egy tévés bennfentes a következőket mondta:

A Beeb a sztárok krémjét akarja kiválasztani, és ideális esetben hihetetlenül okosnak, viccesnek és huncutnak kell lenniük – és ez három szóban Ricky.

A színfalak mögött a nagy nevek már attól a pillanattól kezdve jelezték érdeklődésüket a részvétel iránt, hogy kiderült, készül a The Traitors új verziója.

Még semmi sem biztos

A lap megjegyzi, hogy Ricky Gervais jó társaságban lenne az árulók asztalánál, de az, hogy részt vesz-e, valószínűleg a rendkívül teli naplóján múlik. A The Sun januárban megírta, hogy a hírességek kiválasztása folyamatban van, a forgatás pedig várhatóan 2025 elején kezdődik.

A műsort a múlt héten hivatalosan is megerősítették az Edinburgh-i TV Fesztiválon. A Studio Lambert Scotland producerei meg vannak győződve arról, hogy a show széles körű vonzereje és nagy nevű rajongói miatt képesek lesznek megnyerni a legkiemelkedőbb hírességeket.

A program további sztárjai között szerepel a műsorvezető, Jonathan Ross, aki szereti a műsort, valamint Courteney Cox, a műsorvezető Claudia Winkleman közeli barátja, de ezek csak spekulációk, ugyanis a Beeb még nem árulta el, hogy kit akarnak a show-ba, és azt sem, hogy leszerződtettek-e már valaki.