Friss kommentek

comment:com

A köztévéből vasárnap megtanultuk, hogy a homoszexualitás közelít felénk
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből sz...

A legjobbkor érkezett meg a zaklatást támogató magyar film

2 órája Módosítva: 2018-01-22 05:59
6

Mindig öröm, ha a Filmalap közreműködése nélkül, lelkesedésből is készülnek magyar filmek: már az egyablakos magyar rendszer sem igazán egészséges – „hivatalos” úton csak az készíthet filmet, aki megfelel egy adott zsűri ízlésének és szempontrendszerének –, minden ország filmkultúrájának jót tesz, ha vannak más utak, kísérletek is. És vannak is nagyon jó példák erre a közelmúltból, kifejezetten szerettük például az egyszer csak a semmiből előbukkant Férfikort

Ráadásul ha valaki, akinek még csak nem is a filmezés a szakmája, rengeteg energiát rászán az életéből, hogy megteremtse a feltételeket egy nagyjátékfilm elkészítéséhez, akkor jogosnak tűnik az elképzelés, hogy nagyon fontos lehetett neki, hogy elmondjon valamit. Mint a szintén minden hátszél nélküli Legjobb úton esetében, ami nagyon jól meg tudta fogni a mai harmincasok legnagyobb dilemmáit a külföldre költözés vagy itthon maradás kapcsán.

De hogy mi lehetett ez a fontos téma, amit az egyébként mentőorvos rendező, Vámos Zoltán el akart mondani a Parázs a szívnek című, sok rövidfilm utáni első egész estés filmjével, az utolsó pillanatig sem derül ki. Hacsak nem azt, hogy a zaklatás a legromantikusabb dolog, amit a férfiak a szerelem nevében elkövethetnek, de ez talán mégsem szerepelt így a projektleírásban. Más kérdés, hogy attól még ezt az üzenetet közvetíti egyedül igazán világosan a film.

Tovább

Az utolsó felfedezőre nem lehet haragudni

tegnap, 08:11 Módosítva: 2018-01-21 08:29
18

Tad Jones Indiana Jones spanyol megfelelője, aki csak pont annyira emlékeztet Lucas és Spielberg figurájára, hogy az esetleges jogi következmények elkerülhetők legyenek. Mindenesetre egy elég népszerű hős, akiről már a második film készül, ebben Mídász király kincse és hatalma után nyomoz, szerelmével Sara Lavroff-fal, annak asszisztensével, illetve még egy kutyával, egy papagájjal és egy múmiával. Egy meglehetősen felejthető gonoszt próbálnak megakadályozni abban, hogy megszerezze Mídász nyakláncát, és vele annak képességeit. 

Tovább

Michael Douglas már a zaklatási vád előtt közölte, hogy az egész nem igaz

január 19., 16:04 Módosítva: 2018-01-20 14:57
25

Egy Hollywoodban jól ismert újságírónő, Susan Braudy azt állítja: Michael Douglas szexuálisan zaklatta őt az 1980-as években, amikor a színész cégénél dolgozott. Mikor a Hollywood Reporter megkereste Douglast, hogy reagáljon az értesülésre, ő mindent tagadott, majd egy másik lapnak adott interjúban nyilvánosan is elmondta, ha meg is vádolnák, az nem lenne igaz - majdnem két héttel azelőtt, hogy a vád nyilvánosan is elhangzott volna.

Tovább

Lara Croft fegyverek nélkül is túlél mindent

január 19., 10:00 Módosítva: 2018-01-19 17:24
13

Március 15-én mutatják be Magyarországon a legújabb Tomb Raider-filmet, amely a még fiatal Lara Croftról szól, akinek még nincsenek pisztolyok a combjára erősítve, hanem csak íjat használ, meg mindent, ami a keze ügyébe esik. Az új előzetes alapján azért így is elég akciódús lesz a film.

laracroft
Tovább

Folytatódik az öldöklés John Wick 3-ban

január 18., 15:23 Módosítva: 2018-01-18 22:34
152

Kiderült, hogy ki lesz a folyton visszavonuló, de aztán újra és újra visszatérni kényszerülő bérgyilkos, John Wick (Keanu Reeves) ellenfele a John Wick trilógia zárófilmjében. A főgonoszt ezúttal Hiroyuki Sanada játssza majd, akit többek között a Farkasból és a Bosszúállók 4-ből ismerhetünk. Egy japán szindikátus fejét alakítja, ezzel az is kiderült, hogy Wick az orosz és az olasz maffia után ezúttal kikkel találja szemben magát. Hiroyuki Sanada egyébként dolgozott már együtt Keanu Reevesszel a Budapesten forgatott, és nem túl fényesen sikerült 47 Roninban.

Tovább

Szerelmi történet egy mindenre allergiás nőről

január 18., 14:34 Módosítva: 2018-01-18 16:11
0

Kocsis Ágnes, a Friss levegő és a Pál Adrienn című filmek rendezője harmadik mozifilmjét forgatja. Ismét egy női sorsra fókuszál, a magyar-román koprodukcióban, belga részvétellel készülő Éden egy különös szerelmi történet lesz, írja a filmalap. A film főszereplője egy harmincas évei végén járó nő, aki gyakorlatilag mindenre allergiás, ezért teljes elszigeteltségben él.

Tovább

Újabb testrészek a Valami Amerika 3-ban

január 18., 13:54 Módosítva: 2018-01-18 17:35
0

Kijött a második előzetes Herendi Gábor Valami Amerika 3 című filmjéhez. Az előző trailerhez képest sok újdonság nem derül ki belőle, a három testvér (Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc) börtönbe kerül, a trailer jórészt arról szól, hogy bent milyen arcokkal ismerkednek meg. László Zsolt játssza a górét, a Balaton maffiafőnökét, Kovács Lehel a verőemberét, Nagy Ervin pedig Rezsó, a börtön melegeinek vezetője. (Az előzetesben a farkát markolássza.) Stohl András bebörtönzött kokainista színész, mármint ez a karaktere a filmben.

Tovább

Charlize Theron dobja piacra a marihuánát

január 18., 13:09 Módosítva: 2018-01-18 15:25
1

 A Gringo egy egészen különös fekete komédiának ígérkezik olyan színészekkel a főszerepben, mint David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried és Thandie Newton. Theron egy olyan gyógyszervállalat egyik vezetőjét alakítja, amelyik most készül piacra dobni a marihuánát tabletta változatban. A bonyodalmat az okozza, hogy a David Oyelowo által játszott középvezetőt küldik Mexikóba a termékkel, de elrabolja a kartell. Elindul a mentőakció, de látszólag ebben a filmben senki sem kompetens igazán, amitől remélhetőleg a végeredmény majd vicces lesz.

Tovább

Nem baj, ha filmezlek, amikor bánt téged?

január 18., 09:39 Módosítva: 2018-01-19 08:53
3273

Nem baj, ha akkor is filmezlek, amikor bánt téged?

– kérdezi Tuza-Ritter Bernadett rendező az A Woman Captured (Egy nő fogságban) című dokumentumfilmben. Akit kérdez, Maris, egy ötvenes évei elején járó nő, aki egy budapesti család csicskája. Nappal a háztartásukban és a házuk körül dolgozik, megeteti az állatokat, rendbe teszi és kitakarítja a szobákat, ebédet készít, mosogat, rendet tesz a szekrényekben. Jóval többet dolgozik, mint egy bejárónő, ő csinálja a gyerekek uzsonnáját, kikészíti, hogy milyen ruhában menjenek iskolába, kávét főz a háziaknak. 

A házból nem mehet ki, enni alig kap, maradékokon él, és a kanapén alszik.

Már amennyit alszik, mert ha eljön az este, Maris elindul dolgozni egy gyárba éjszakai műszakban. Az itt keresett pénzét egy az egyben Etáéknak, a gazdáinak adja. Ha valaki megkérdezi, hogy megy a sora, azt mondja, hogy jól. Nem véletlen, hogy nem panaszkodik: ha a gazdái elégedetlenek vele, vagy egyszerűen csak rossz napjuk van, megverik. Idősebb gyerekei már felnőttek, nem is tudják pontosan, hogyan él az anyjuk. Maris nem akarja, hogy aggódjanak miatta. A legkisebb lánya viszont inkább a gyerekotthont választotta, mint a csicskaéletet, ő egy otthon lakója. Maris így él több mint tíz éve, nem csoda, ha ötvenéves korára jóval idősebbnek látszik a koránál.

Tovább

Woody Allen nevelt lánya interjút adott a zaklatásról

január 18., 09:23 Módosítva: 2018-01-19 08:53
95

Először adott tévéinterjút Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow. A most 32 éves nő a CBS This Morning című műsorában beszélt Gayle King műsorvezetőnek arról, hogy kitart amellett, hogy a rendező molesztálta gyerekkorában. Dylan Farrow először több mint húsz évvel ezelőtt, nevelőszülei, Mia Farrow és Woody Allen szakításakor beszélt arról, hogy Allen hétéves korában zaklatta. A rendőrség akkor nem talált olyan bizonyítékokat, melyek alátámasztották volna a vádakat. Az ügy 2014-ben került elő újra, amikor Farrow immár felnőttként közölte, hogy kitart az állításai mellett.

Tovább

A gyerekeknek csak káromkodni volt muszáj

január 17., 23:05 Módosítva: 2018-01-18 12:38
65

A New Yorkban született Sean Baker már tizenöt éve rendezett kisebb-nagyobb díjakkal kitüntetett független filmeket, amikor egyik pillanatról a másikra felfigyelt rá a világ, miután kizárólag három iPhone 5S-t használva kameraként leforgatott egy nagyjátékfilmet, a Tangerine-t. Ez Los Angeles transznemű szexmunkásnőiről szólt, ráadásul valóban egykori prostituáltakat választott főszereplőnek. A filmet imádta a legfontosabb amerikai független filmes fesztivál, a Sundance közönsége, díjakat nyert Palm Springsben, Karlovy Varyban, de itthon, a miskolci Cinefesten is elnyerte a fődíjat és a közönségdíjat is.

Új filmje, a csütörtöktől a magyar mozikban is látható Floridai álom cannes-i vetítéseire nem lehetett beférni, aztán a Torontói Filmfesztiválon volt a bemutatója, ahol rögtön nyert is két díjat. Mi is imádtuk a filmet, olyanokat írtunk róla, mint hogy Sean Baker zseniális rendező, akinek a neve egyszer bekerül majd a tankönyvekbe is, a film pedig mindent megváltoztat, amit a filmezésről eddig tudtunk.

A Floridai álom Disneyland mellett játszódik, egy olyan mikiegeres-űrrepülős lakóparkban, amiről eredetileg azt gondolták, a vidámparkhoz kapcsolódó csodavilág lesz, mostanra mégis teljesen lecsúszott, napról napra élő emberek próbálnak ott boldogulni. De a film nem is róluk szól, hanem azokról a vagány és átokfajzat kiskölykökről, akik itt születtek és itt is nőnek fel, egy csomó olyan dolgot csinálva, amiről azt illene hinnünk, hogy gáz, de közben mégis cuki és szeretetteli az egész. Sean Bakert a nyomokban szpojlert tartalmazó interjúnkban többek között a gyerekszereplők bölcsességéről, a transznemű színészei sorsáról kérdeztük, valamint arról, hogy mit szólt a Disney a filmjéhez.

Tovább

A rendező is csak röhög a nőmentes Star Wars-filmen

január 17., 15:26 Módosítva: 2018-01-18 14:40
0

Egy "férfijogi aktivista" nem bírta elviselni, hogy a legújabb Star Wars-film, telis tele van női szereplőkkel, ezért készített egy olyan verziót a filmből, amiből kivágta a fontos karaktereket, szerinte "de-feminizálta" Az utolsó Jediket. Az eredeti film több, mint 2 és fél óra hosszú, az új változat alig több, mint 45 perc. Mivel a Star Wars-szal kapcsolatban minden hír, így ez a változat is gyorsan elterjedt az interneten, ami az aktív Twitterező rendezőhöz is hamar eljutott.

 

Tovább

Magyar rendező került a klasszikusok közé

január 17., 13:15 Módosítva: 2018-01-17 16:01
0

Enyedi Ildikó legújabb filmje, a Testről és lélekről nyerte az Arany Medvét 2017-ben a Berlinálén, de idén sem marad a fesztivál Enyedi Ildikó-film nélkül. A szervezők bejelentették, hogy az idén február 15. és 25. között megrendezett nemzetközi filmfesztiválon, a Berlinale Classics válogatásba meghívást nyert Enyedi, Az én XX. századom című filmje. Ennek bemutatója 1989-ben Cannesban volt, ahol meg is nyerte az Arany Kamera-díjat, amit a legjobb elsőfilmnek ítélnek oda.

film

A fekete-fehér film, ami a némafilmek stílusában idézi meg a 20. század elejét, teljesen felújították a Filmarchívum szakmai irányításával, a Magyar Filmlaborban, Máthé Tibor, a film operatőrének részvételével, amihez az eredeti kameranegatívot és eredeti hangszalagot használták.

Tovább

Matt Damon: Ideje befognom egy ideig

január 17., 10:42 Módosítva: 2018-01-18 06:47
170

Saját magához képest nehéz időszakon megy keresztül Matt Damon, néhány nappal ezelőtt egy hosszabb cikkben írtunk róla, hogy a színész miért került nehéz helyzetbe a #MeToo mozgalommal kapcsolatban tett kijelentései miatt. Most az amerikai Today Show vendégeként reagált a személyét ért támadásokra.

Tovább

Kiderült, miről szól a Han Solo-film

január 17., 10:19 Módosítva: 2018-01-17 23:52
0

Nem hallottál még a Millenium Falconról?

Ezt kérdezi Han Solo az 1977-ben megjelent, első Star Wars-filmben Luke Skywalkertől és ha lehet hinni a híreknek, akkor erre húzzák majd fel az idén májusban érkező, Han Solo fiatalkori éveiről szóló filmet is. A Lucasfilm kiadta a történet hivatalos leírását, amiből kicsit világosabb mire lehet számítani az igencsak nehéz sorsú filmtől.

Tovább

Nem fogadja el a gázsiját Woody Allen főszereplője

január 17., 08:11 Módosítva: 2018-01-17 19:22
0

A Szólíts a neveden (Call Me by Your Name) sztárja, Timothee Chalamet az Instagramon jelentette be, hogy nem fogad el pénzt Woody Allen következő, A Rainy Day In New York című filmjében nyújtott alakításáért, pontosabban a teljes gázsiját három különböző szervezetnek ajánlja fel.

A 22 éves színészt korábban többen is bírálták, amiért szerepet vállalt a molesztálással vádolt rendező filmjében, amivel kapcsolatban most azt írja, hogy szerződése miatt továbbra sem adhat egyenes választ, annyit azonban elmondhat, hogy nem kíván a szerepéből profitálni.

Tovább

Könnyfakasztóan gyönyörű lesz Gus Van Sant új filmje

január 17., 08:11 Módosítva: 2018-01-17 13:59
60

Kis híján lebőgtem a monitoromat Gus Van Sant új, Don't Worry, He Won't Get Far on Foot című filmjének előzetesétől. A Good Will Hunting, az Elefánt, az Otthonom, Idaho és a Paranoid Park rendezőjének új filmje a 2010 nyarán elhunyt karikaturista, John Callahan életét dolgozza fel.

John Callahan bizonyára az egyik legtragikusabb alkotó, aki valaha élt: örökbefogadott gyerekként nőtt fel, 8 éves korában szexuálisan zaklatta az egyik tanára, 12 évesen (az abuzálás miatt) piálni kezdett, 21 évesen pedig egy ittasan átélt autóbaleset miatt kerekesszékbe került.

Tovább

Mi történik Andy Vajna kedvencével Amerikában?

január 16., 16:15 Módosítva: 2018-01-17 11:52
278

Rendszeresen elhangzik a Fidesz nyolcéves kormányzásával kapcsolatban, hogy a kevés látványosan pozitív jelenségek egyike a magyar filmipar reneszánsza. Nemcsak a nemzetközi filmfesztiválokon (ld. Deák Kristóf és Nemes Jeles László Oscarja, Enyedi Ildikó Arany Medvéje) érezni a magyar film felfutását, hanem a hazai mozikban is, ahol rég látott lelkesedéssel ültek be a nézők olyan filmekre, mint a Kincsem, A Viszkis vagy éppen a Pappa Pia. Éppen ezért teljesen érthetetlen, hogy miért és kinek az érdeke, hogy ezeket a filmeket gyanús körülmények között pontozzák fel a világ legnagyobb filmes adatbázisában.

Tovább

Az Apavadászat alatt bealudtak mellettem. Kétszer.

január 16., 11:54 Módosítva: 2018-01-17 09:12
59

Mindig is szerettem Owen Wilsont és a filmjeit. Soha nem volt egy színészóriás, a filmjei sem voltak Oscar-díjas remekművek, de mindig volt annyira vicces és szórakoztató, hogy másfél-két óráig kikapcsolódást nyújtson. Legújabb filmje, az Apavadászat azonban nagyon mellé ment, ilyen fárasztó és unalmas filmet még soha nem láttam moziban, és ezzel nem csak én voltam így.

Tovább

Sharon Stone csak nevetett, amikor a zaklatásokról kérdezték

január 16., 10:12 Módosítva: 2018-01-17 10:29
62

”Sharon Stone a közelmúltbeli zaklatási botrányok egyik legerősebb, legváratlanabb reakciójával reagált a CBS Sunday Morning vele készített interjújában: amikor a riporter megkérdezte tőle, hogy élt-e már át hasonlót, az 59 éves színésznő csak nevetett, és nevetett, és nevetett. Nagyjából tíz másodpercen keresztül.

Tovább

Nem zaklatott senkit, de belebukhat

január 15., 20:52 Módosítva: 2018-01-16 16:20
409
Már a mozikban Matt Damon új filmje, a Kicsinyítés. A kritikák fanyalognak, és nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz zsinórban a negyedik kudarca. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, már több tízezer aláírás gyűlt össze azért, hogy vágják ki következő filmjéből, az Ocean's 8-ből. Damon tett pár szerencsétlen nyilatkozatot a szexuális zaklatások ügyében, és volt néhány nem egyértelmű kiállása zaklatással vádolt filmesek mellett. De mennyire roppanthatnak meg ezek egy évtizedes karriert?

Nem kis teljesítmény, ha valakinek úgy tépázzák meg a karrierjét a zaklatási ügyek, hogy ő maga nem zaklatott senkit. Márpedig Matt Damon így járt. Soha senki nem állította róla róla, hogy bárkit is molesztált volna, mégis odáig fajultak a dolgok, hogy néhány hete aláírásokat kezdtek gyűjteni azért, hogy Damont vágják ki az Ocean's 8: Az évszázad átveréséből. A petíciót a film producereinek, George Clooney-nak és Steven Soderberghnek címezték, a cél pedig az, hogy harmincezer aláírás összejöjjön. Ez simán meg is lesz, már 29 ezernél járnak.

Az Ocean's 8 az a film, amiben női színészekkel (Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina és Anne Hathaway szereplésével) gondolják újra az Ocean's Eleven sztoriját. Tulajdonképpen spin-off és folytatás egyben, amiben a kevés férfi szerep egyike Damoné. Vagyis nemcsak egy nagy költségvetésű kalandfilmről van szó, hanem egy olyan moziról, ami illik abba az új trendbe, hogy nagyobb szerepet kapjanak a nők a filmekben.

Tovább

Fantasztikusan menetel A Viszkis és a Testről és lélekről

január 15., 17:25 Módosítva: 2018-01-16 07:39
24

Ezen a héten már sokkal kevesebben nézték az új Star Wars-filmet, tovább hódít helyette a magyar nézők körében a Jumanji új verziója. Eközben két magyar film is örülhet, hogy átléptek van megközelítettek egy-egy fontos mérföldkövet. Amerikában szintén mindenki a Jumanjival játszik, de jól startolt az új Spielberg-film is.

Tovább

Kiderülnek Micimackó sötét titkai

január 15., 14:36 Módosítva: 2018-01-16 09:13
251

A Viszlát, Christopher Robin orbitális giccsnek tűnik első pillantásra. Aztán zavarba ejtő, fontos kérdéseket felvető, egy közel százéves történetet meglepő aktualitással feldolgozó film lesz belőle. Nincs igazán jól megcsinálva, mégis a megnézése után visszük magunkkal az általa felvetett problémákat. Elsősorban a szívre akar hatni, de inkább az agyunkat dolgoztatja meg.

Olyasmiket mond a családról, a szülő-gyerek viszonyról, a szeretetről, a nevelésről és a hírnévről, amik most, a 21. század elején (is) foglalkoztatnak minket.

Ez pedig nem kis eredmény, tekintve, hogy eleinte úgy tűnik, csak a Micimackó keletkezéstörténetét akarja bemutatni. Annak a mesének a születését, amit már a nagyszüleim is olvashattak, ahogy aztán a szüleim, majd én is. És amit most én olvasok a gyerekemnek. Szinte nincs olyan pontja a Földnek, ahol a gyerekek ne ismernék ezt a történetet, ezeket a szereplőket. Más kérdés, hogy ez manapság A.A. Milne több mint 50 nyelvre lefordított könyvének, vagy a jogokat birtokló Disney nyomulásának köszönhető.

Tovább

Nyomozást indítottak Steven Seagal ellen

január 15., 12:14 Módosítva: 2018-01-15 17:39
6

A Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított Steven Seagal ellen, szexuális erőszak ügyében. A rendőrség szóvivője a CBS Newsnak arról beszélt, hogy az erőszak, amivel kapcsolatban nyomoznak, 2005-ben történt. Egyelőre más részletet az üggyel kapcsolatban nem osztottak meg a nyilvánossággal. 

Tovább

Eliza Dushku színésznőt 12 évesen molesztálták

január 15., 09:31 Módosítva: 2018-01-15 18:22
5

Az esetre a Két tűz között című James Cameron film forgatásán került sor még 1994-ben, amiben Dushku a főszereplő Arnold Schwarzenegger-Jamie Lee Curtis lányát alakította. A zaklatással Dushku a film kaszkadőrkoordinátorát, Joel Kramert vádolja, aki évtizedeken át Schwarzenegger dublőrje volt. 

Tovább

Legendás magyar filmek kerültek fel ingyen a netre

január 14., 11:50 Módosítva: 2018-01-15 11:00
60

Rettenetesen jó karácsonyi meglepetéssel rukkolt elő az idén 60 éves Filmarchívum: december 22-től, azaz péntektől, január 12-ig, szintén egy pénteki napig, hatvan filmet tett szabadon hozzáférhetővé. Olyan magyar filmeket, mint a Megáll az idő, a Szaffi, A tizedes meg a többiek, Az ötödik pecsét vagy az Isten hozta, őrnagy úr!

Tovább

Mark Wahlberg jótékony célra ajánlotta fel a kizsarolt millióját

január 13., 19:43 Módosítva: 2018-01-15 01:34
155

Korábban beszámoltunk róla, hogy Mark Wahlberg másfél millió dollárt zsarolt ki A világ összes pénze című film készítőiből azután, hogy azok eldöntötték: kivágják a filmből a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey-t és jeleneteit Christopher Plummerrel veszik fel újra. Ő az extra munkát csak úgy vállalta, ha másfél milliót kap érte.

Tovább

DiCaprio már beszállt Tarantino új filmjébe

január 13., 13:20 Módosítva: 2018-01-15 01:34
1375

Korábban már megírtuk, hogy Quentin Tarantino következő filmje a Manson-család ámokfutásának idején játszódik majd Kaliforniában, és szerepel benne az a gyilkosságsorozat is, amiről a szektavezér és követői elhíresültek, azaza Sharon Tate színésznő és barátai lemészárlása. Eddig úgy volt, hogy Manson szerepére Leonardo DiCapriót nézte ki a rendező, és az addig igaznak is tűnik, hogy DiCaprio benne lesz a filmben, de nem Mansont alakítja majd.

Tovább

Liam Neeson szerint boszorkányüldözés zajlik Hollywoodban

január 13., 12:07 Módosítva: 2018-01-14 18:04
1157

Egy ír talkshow-ban mondta el a véleményét a Weinstein-botrány utóéletéről, amiben, szerinte legalábbis, a #metoo-kampányt egy picit túltolják éppen. 

Tovább

Steven Segalt most nemi erőszakkal vádolják

január 13., 11:38 Módosítva: 2018-01-13 15:55
383

Egy Regina Simons nevű nő azzal vádolja a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik meghatározó akciósztárját, hogy a Lángoló jég című film forgatásá megerőszakolta. Az esetre 1993-ban került sor, Simons szerint egy buliban, amit Segal a házában rendezett, de amire megérkezve azt látta, hogy kettesben vannak, és szó sincs semmiféle házibuliról. Segal nem sokat húzta az időt, és azonnal leteperte, majd közösülni kezdett vele. “Lefagytam” - mondta Simons a The Wrap online lapnak adott interjújában. “Iszonyú váratlan volt az egész, fel sem fogtam mi van. Bőgtem is, fájt mindenem. A pali háromszor akkora, mint én.”

MV5BMTAyMzgxNTAyMjdeQTJeQWpwZ15BbWU4MDcwNDMzMjgx. V1 SY1000 SX10
Fotó: imdb.com
Tovább