Hibáival reklámozzák Batmant

2012.12.06. 15:21 Módosítva: 2012.12.06. 15:38

A ScreenJunkies csapata feltépte a régi sebeket Honest, azaz őszinte trailerével, amit A sötét lovag – Felemelkedéshez készített. A nyáron bemutatott film kedden jelent meg bluray-en az USA-ban.

A sötét lovag – Felemelkedés, Christopher Nolan Batman-trilógiájának harmadik darabja után a  cselekmény hiányosságai körüli viták hónapokon át zajlottak a fórumozók, kommentelők között. Sokan a történet hiányosságait is megbocsátották, mert Nolan vizuális világa olyan nagy hatással volt rájuk, de a legkisebb következetlenségeken, meglepő momentumokon is hosszasan csatáztak a rajongók.

Hogy csak a filmben nyitva hagyott szálakat említsük: John Blake Robinná/Éjszárnnyá vagy Batmanné válik? Élve marad Bruce Wayne? Vajon tényleg látta őt Alfred Olaszországban, vagy csak képzelte?

Bár inkább a Star Wars VII. köti le mostanság a filmrajongókat, a Batman rajongói trailere vicces és brutális. Viccet csinál például abból, hogy Batman a majdnem háromórás filmnek mindössze a töredékében látszik, és hogy milyen borzasztó, hogy Bane karaktere olyan gonosz, hogy nem is lehet megérteni.