Véres trailert kapott Schwarzenegger új filmje

2013.01.09. 13:00

Csodálatosan B-kategóriás, erősen korhatáros előzetest kapott Arnold Schwarzeneggel várva várt akciófilmje, az Erőnek erejével. Johnny Knoxville jelzőrakétával, az osztrák tölgy shotgunnal robbantja benne véres cafatokra a gengsztereket, miközben legalább annyi bitch, fuck és shit záporozik, mint kilőtt töltényhüvely:

2013 Schwarzenegger éve lesz: az Erőnek erejévelben nyugdíjazott rendőrként egy csöndes mexikói határvárosban csapott fel seriffnek, ám pechjére épp erre menekül az FBI-őrizetből megszökött drogbáró (Rodrigo Santoro), akit most egy rakás szerencsétlen seriffhelyettessel (többek között Johnny Knoxville-lal és a Conan kardját lóbáló Luis Guzmánnal) kell elkapnia. Ünnepélyes magyarországi premiernap: január 24.

A szeptember 26-án mozikba kerülő The Tombban pedig régi barátjával és harcostársával, Sylvester Stallonéval kell kitörnie a világ legbiztonságosabbnak tartott börtönéből. A testépítőből lett kaliforniai kormányzó (aki tavaly egy kiváló önéletrajzi kötetben mesélte el, hogyan hódította meg egy kis osztrák faluból Hollywoodot) egyébként pont tíz éve, a 2003-as Terminátor 3-ban lövöldözött utoljára elejétől végéig egy filmben.