2017-ben jön a következő Batman-mozifilm?

2013.01.24. 14:42

Ha az új Superman-mozifilm, a Man of Steel kasszát robbant, 2017-ben jöhet a Batman-reboot, írja a screencrave.com. Azt viszont már tényleg csak a pletykák és óhajok birodalma, ha Karl Urban lenne a denevérköpenyben igazságot osztó milliomos, akit a rajongók a Gyűrűk Ura-filmek után most épp a Dredd 3D miatt bálványoznak.

Alex-Ross-Batman
Fotó: Warner Bros.

Tény, hogy a Christopher Nolan-féle, kerek egész történetet kitevő Batman-trilógia 2,4 milliárd dolláros bevételt termelt, és most már egyre inkább valószínű a DC képregényhőseit felvonultató "ellen-Bosszúállók", a Justice League is, amiben Superman és Batman vállvetve harcolna a villámlábú Flash-sel, a zöld Marsbéli fejvadásszal és a lasszós bombázóval, Csodanővel.

De mivel a Warner-igazgatók szeretik a pénzt, biztosak lehetünk benne, hogy a régóta lebegtetett csapatfilm mellé kapunk egy új Batman-trilógiát is, amiben egy újabb közkedvelt férfi színész húzhatja magára a fekete jelmezt, és akármelyik képregénygonoszt veri is össze, az egésznek semmi köze sem lesz a korábbi Batman-filmekhez. A rajongók például pont az új filmek tervével magyarázták azt a párhetes hírt, amikor a Warner stúdió lefoglalt egy rakás olyan doméncímet, ami az Arkham City című, népszerű Batman-konzoljátékhoz köthető: szerintük épp abból lesz a moziváltozat (Puzsér Róbert legnagyobb örömére), hiszen a doménfoglalósdi utáni jóslatok már a Star Trek 2 esetében is bejöttek.