Linda Grey huszonöt dollárért mutatta meg a lábát

2013.01.30. 12:28 Módosítva: 2013.01.30. 13:22

A Diploma előtt című film sok mindenről emlékezetes, például a plakátjáról, amin Dustin Hoffman és egy harisnyás női láb szerepel. Ezt a lábat a mai napig Anne Bancrofténak hitte az egész világ.

De most kiderült, hogy a színésznőt egy lábdublőr helyettesítette a fotózáson. Bancroft helyettese, Linda Grey modellként kezdte a karrierjét a hetvenes években. Az Anderson Live című műsorban beszélt először a képről. “Úgy emlékszem, Anne Bacnroft nem dolgozott aznap, ezért be kellett ugrani helyette. Talán huszonöt dollárt kaptam érte. Patrick Duffy, aki egykor szintén a Dallasban szerepelt (Bobby Ewing), azonnal ajánlott ötven dollárt azért, hogy újra megnézhessék Gray lábát, de ahogyan a színésznő fogalmazott, “sokkal, de sokkal többet ér annál”.

Filmes pályafutása nem ezzel ért véget. Leghíresebb szerepét Samanthaként alakította a Dallasban, de játszott Sylvester Stallone mellett az 1991-es Oscar című filmben, és a Melrose Place-ben is feltűnt. Öt évvel ezelőtt a Gazdagok és szépek sorozatban, tavaly pedig a Dallas folytatásában jelent meg.