Michael Keaton a Need for Speedben

2013.02.06. 13:56 Módosítva: 2013.02.06. 13:56

Exkluzív szerepek és sztárszínészek találtak egymásra az amerikai mozipiacon. Hitman, Jupiter Ascending és Need for Speed. Ezeket az arcokat fogjuk nézni jövőre.

Újabb film készül a Squae Enix lopakodós akció-kalandjátékából. A 47-es ügynök szerepében ezúttal Paul Walker, a Halálos iramban sztárjának színészi játékát tekinthetjük majd meg. A történetért a legújabb Die Hard forgatókönyvírója, Skip Woods és Michael Finch felel. A moziváltozatot Aleksander Bach, a nagy tekintélynek örvendő reklámfilmkészítő rendezi.

A sorozat első részében, a 2007-es „Hitman – A bérgyilkos”-ban a főhőst Timothy Olyphant alakította. Őt váltja most Walker, aki a szerep kedvéért a haja leborotválására készül. A film gyártása júniusban kezdődik, miután Walker visszatér a Halálos iramban hatodik részének egész világot érintő sajtókörútjáról. A jelenetek többségét Berlinben és Szingapúrban forgatják majd.

A Fox International Productions szerint az új Hitman-film egy potenciális aranybánya lehet nemcsak az amerikai piacon, hanem az óceán túloldalán is, ahol a videójáték és Walker egyaránt remekül teljesített. A film disztribútora a 20th Century Fox lesz.

Bean a Jupiteren

Sean Bean kapta az egyik újabb főszerepet a Mátrix-trilógia rendező és író párosának legújabb alkotásában, a Jupiter Ascendingben. Lana és Andy filmjében Bean a Stinger nevű karaktert alakítja majd. A Trónok harca és a Gyűrűk ura sztárszínésze ezáltal olyan jónevű pályatársakkal fog együtt alakítani, mint A nyomrultakból ismert Eddie Redmayne, a karrierjét modellként kezdő Channing Tatum és az ukrán származású Mila Kunis.

Keaton és a sebesség

Michael Keaton is feltűnik majd a Need for Speed filmváltozatában. Az Electronic Arts autóversenyzős videójátéka a DreamWorks bábáskodása alatt kerül mozivászonra. A főszerepben Aaron Paul és Dominic Cooper tekinthető majd meg, a további szereplőgárda pedig olyan neveket sorakoztat fel, mint Imogen Poots a V mint vérbosszúból, Kid Cudi afroamerikai énekes, Ramon Rodriguez a Transformersből, a 24-ből ismert Rami Malik és az ausztrál Harrison Gilbertson. Keaton egy verseny különc és visszavonult házigazdájának szerepében tűnik majd fel a képsorokon.