Harrison Ford bevállalja a Star Wars 7-et

2013.02.19. 12:50
Frissebb (1)

Egyre biztosabb: Han Solo is benne lesz a Star Wars 7-ben, a 70 éves Harrison Ford aláírta szerződését, írja a Blastr-től kezdve a Latino Review-ig minden online újság. A sztár 2010-ben egyébként még azzal viccelődött, hogy Lucas a nagyobb drámai hatás kedvéért megölte volna a karaktert a Jedi visszatérben, csak aztán rájött, hogy halott Han Solo-játékfigurákkal nem tud nagy pénzt szakítani.

A 2015-ben mozikba kerülő, hetedik Csillagok háborúja-mozifilmről egyelőre csak annyit lehet tudni biztosan, hogy a rendezője a konkurens Star Treket leforgató J.J. Abrams lesz, a forgatókönyvet pedig a Toy Story 3 geggyárosa,  az Oscar-díjas Michael Arndt írja, Kathleen Kennedy producer és a kreatív konzultáns George Lucas felügyelete mellett.

Fordhoz hasonlóan az öt Oscar-díjjal jutalmazott John Williams is bejelentette a napokban: hetedszer is komponálna zenét egy Csillagok háborúja-mozifilmhez, de mivel mostanáig sem Geoerge Lucas, sem ő nem foglalkozott érdemben egy új mozitrilógia lehetőségével, le kellene porolnia a régi zenei témákat. Ezzel a hírrel csak az a gond, hogy J.J. Abrams állandó zeneszerzővel dolgozik: a Losttól kezdve a Super 8-on át a két Star Trek-mozifilmig minden létező tévésorozatához és filmjéhez azt a Michael Giacchinót szerződtette le komponistának, aki Oscar-díjat kapott a Fel! zenéjéért. Azaz a következő hetekben-hónapokban még izgulhatnak a rajongók a zeneszerző személye miatt.

Természetesen Harrison Ford visszatérésének hírére a mémgenerátorok is beindultak, ez például itt egy mérsékelten jól sikerült Star Wars 7-kamuplakát a kopasz Han Solóval és Mila Kunisszal, mint az ügyeletes megmentésre váró hercegnővel: