MacFarlane nem vállal több Oscar-gálát

2013.02.27. 08:45

A kritikusok kedvezőtlen ítélete után Seth MacFarlane közölte, hogy nem vállalja el újra az Oscar-ceremónia vezetését. A rendező-komikust a Twitter közösségi portálon faggatták arról, hogy vasárnapi debütálása után máskor is színpadra lépne-e a gála házigazdájaként. "Semmi esetre sem. Jó móka, de ennyi volt" - válaszolta.

A 85. díjátadó nézettsége ugyan hároméves rekordot ért el 40,3 millió tévénézővel, a kritikusok azonban leszólták Seth MacFarlane teljesítményét. Merész poénokat sütött el a vásznon félmeztelenül látható színésznőkről, a zsidókról és a melegekről.

A Family Guy atyjának teljesítménye nekünk sem tetszett, közvetítésünkben azt írtuk róla, hogy "sokan fergeteges stand up comedyt és a politikailag inkorrekt viccek áradatát vártak tőle, de a kényszeresen vigyorgó házigazda sajnos hiába dobta be humorforrásnak a kokainozó-kurvázó plüssmackóját, Tedet (aki még zsidózott is!), sajnos a két éve szétszívva konferáló James Franco is viccesebb volt, mint ez a Chicago-táncbetétekkel operáló, molyrágta frakkban táncikálós, naftalinszagú múltidézés".