Mégsem Tom Cruise-é lesz az év sci-fije?

2013.03.20. 15:09 Módosítva: 2013.03.20. 15:21

Eddig mindig lelkesen posztoltuk a Tom Cruise új posztapokaliptikus filmjének trailereit, de most nagyon úgy tűnik, trónkövetelője akadt a romba dőlt Szabadság-szoborral és ferde obeliszkes Capitoliummal megspékelt Feledésnek: idén ugyanis Laurence Fishbourne is egy Mad Max-hangulatú sci-fivel jelentkezik. A The Colony az új jégkorszak után játszódik. A kataklizma túlélői a fagyos jégmezők miatt a föld alatti bunkerekben éldegélnek, ám az 7-es számú óvóhelyen a fogyatkozó készletek és a lakosságot tizedelő betegségek után újabb katasztrófa üt be: megszakad a kapcsolat az egyetlen ismert másik óvóhellyel, az 5-ös kolóniával.

A 7-es kolónia tökös vezetője, Laurence Fishbourne elhatározza, hogy kutatóexpedíciót vezet a másik óvóhelyhez, ami természetesen nemcsak a történet indításában, de a folytatásban is pont olyan, mint egy Fallout-játék: rengeteget lőnek és robbantanak a rozsdás fémcsövek és vaslétrák között. Íme a trailer:

Alien-rajongóknak jó hír: a Colonyban szerepel a szófosó Hudson közlegény ("- Hé Vasquez! Néztek már férfinak? - Nem. És téged?"), azaz Bill Paxton is. A Mad Max- és Fallout-hangulatú film rendezője a Paranoia 1.0 című horrorért agyondíjazott Jeff Renfoe, premier április 12-én. (via Geektyrant)

coloney3182015
Fotó: Mad Samurai Productions