Kiefer Sutherland lesz Pompeii gazfickója

2013.03.22. 21:02

Remek szereplőgárdát hozott össze Paul W.S. Anderson legújabb, romantikus elemekben sem szűkölködő kalandfilmjéhez, a Pompeiihez. A legújabb színész, aki csatlakozhatott a háromdimenziós produkcióhoz Kiefer Sutherland lett, aki a tragikus sorsú város gazemberét alakítja majd.

A történet Krisztus születése után 79 évvel játszódik, a Vezúv kitörését megelőző napokban. A film főszereplőjét, a hajón rekedt rabszolgát Kit Harington játssza, aki az idővel és a világtörténelem egyik legnagyobb katasztrófájával versenyt futva igyekszik szerelmét és legjobb barátját megmenteni.

A főhős mesterét, a jómódú kereskedőt Jared Harris testesíti meg, lányát pedig, a szerelmi szál női tagját, Emily Browning. Sutherland egy római szenátort alakít majd, aki nemcsak hogy leigázta a férfi főszereplő faluját, még a gazdag kereskedőt is arra akarja kényszeríteni, hogy lánya kezét neki adja.

Andersont többek közt olyan filmek alkotójaként ismerhetjük, mint például a Mortal Kombat, az Alien vs. Predator, vagy a Resident Evil-sorozat néhány darabja.