Londonban is kérdezhetnek Al Pacinótól

2013.04.08. 14:59

Londonban is megnézhetik Al Pacino "Egy este Pacinoval" című showját június elején. Ez lesz az első alkalom, hogy az Oscar-, Emmy- és Tony-díjas színész Európábában lép fel a róla szóló műsorral. A showban a színész életének minden állomását megismerhetik a nézők a hatvanas évek off-Broadway darabjaitól a legendás Keresztapán át napjainkig.

Arra is lehetőségük lesz, hogy kérdezzenek a színésztől. "Már nagyon várom, hogy Londonban legyek. Mindig is otthon éreztem magam ott. Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy  a Palladiumban léphetek fel, és igazán örülök annak, hogy újra színpadon leszek ebben a nagyszerű városban" - nyilatkozta a fellépésről Al Pacino.

Rocco Buonvino, a műsor egyik szervezője hozzátette, hogy sok híres és nagyszerű színésszel dolgozott már együtt, de Al Pacino annyira különleges, hogy őt a lehető legjobb körülményekkel igyekeznek kiszolgálni. A magyar nézők legutóbb egy hónappal ezelőtt láthatták a színészt a Született gengszterekben.

Ebben sokadszor játszott maffiózót, ezúttal olyat, aki most jött ki a börtönből. 28 évig volt bent, mert nem köpte be a haverjait. Legjobb barátja  (Christopher Walken) várja kint, hogy ott folytassák, ahol abbahagyták: nők, drogok, fegyverek. Legközelebb a Phil Spector életéről szóló HBO-filmben láthatjuk. A excentrikus producer meggyilkolt egy színésznőt, erről szól a tévédráma.