Remake-et kap a Holtpont is

2013.04.12. 09:44

A hollywoodi stúdiók saját filmjeiket dolgozzák fel és folytatásokból keresik a legtöbb pénzt, ez nem újdonság, szóbal azon sem kell meglepődni, hogy a Túl a barátságon előtti korszak egyik legizgalmasabb, mély férfibarátságról (is) szóló filmje, a Holtpont (Point Break) sem kerüli el a sorsát. Az 1991-es eredetit rendező, későb A bombák földjéért Oscar-díjjal jutalmazott Kathryn Bigelow nem vesz részt a remake munkálataiban, a helyére az eredeti film operatőre, Ericson Core ül majd le.

A Keanu Reeves és Patrick Swayze főszereplésável készült Holtpont egy szörföző bankranblóbandáról és az utánuk nyomozó, és közéjük beépülő FBI-ügynökről szólt, és szerepelt benne Gary Busey, Lori Petty és a Red Hot Chili Peppers zenekar két tagja is.

A remake forgatása az év végén kezdődik, a története pedig a szörfösök helyett extrém sportokat űző (és méllékesen bankokat kirabló) derék fiatalembereket helyez a középpontba. Természetesen megmarad a közéjük beépülő FBI-ügynök is, akinek szerepére simán el tudnánk képzelni a Halálos iram-franchise egyik arcát, Paul Walkert.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?