2014-ben tényleg elkészül a Szellemirtók 3

2013.04.24. 11:25

Évek óta megy a találgatás arról, hogy a nagy remake- és folytatásgyártó láz utoléri-e a Szellemirtók franchise-t is, és hogy a nagypapakorú tudóscsapat a 80-as évek kultikus sikerei után tényleg visszatér-e a vászonra. Bill Murray sajnos továbbra sem hajlandó részt venni a projektben, Dan Aykroyd viszont hurráoptimista interjút adott az ABC News-nak, amiben természetesen a Szellemirtók 3-ról is beszélt:

"Már megszültük a forgatókönyv felét, és a második fele is hamarosan elkészül. Ősszel megkezdjük az előkészületeket, jövőre pedig indul a forgatás. A Higgs-bozon, a gluonok, a mezonok és ez az egész részecskeelmélet kiváló alapanyag ahhoz, hogy egy tudományos alapokra írt fikcióban elmeséljük azt, milyen lesz, ha egy másik dimenzióból tényleg átjön valami."

A 60 éves színész nagyon lelkes, és ez átragadt a régi kollégáira is: "Egy nagyon ügyes forgatókönyvíró dolgozik a sztorin, Ivan Reitman benne van, Harold Ramis is benne van és persze én is. És még Bill Murray-t is felkeresem majd és belerángatom, mert csodálatos lenne, ha úgy döntene, csatlakozik. Itt mindig lesz neki egy jó szerep!" (via Geektyrant)