Broadway-darab lesz Stallone Rocky-jából

2013.04.29. 17:11

A nagy sikerű német bemutató után a Broadwayn is műsorra tűzik Sylvester Stallone Rocky című 1976-os, Oscar-díjas filmjének musicalváltozatát. A darab zenéjét Stephen Flaherty és Lynn Ahrens írta, a szövegkönyvet pedig Thomas Meehan, a Producerek és a Hajlakk című zenés színművek szerzője. A musical pontosan követi Stallone eredeti forgatókönyvét.

A tavaly őszi hamburgi előadás számára angolból fordították le a musicalt németre. A produceri feladatokon Stallone osztozott a Stage Entertainment USA vállalattal. A Stage Entertainment ügyvezető igazgatója, Bill Taylor szerint a Rocky: A musical című darab a Broadwayn is működni fog, nemcsak a film vagy a bokszoló főhős miatt, hanem azért is, mert alapvetően két magányos emberről szól, akik megmentik egymást. "Felemelő történet"- fűzte hozzá Taylor.

A New York-i szereposztás még nem készült el. Az Alex Timbers rendezésében színpadra kerülő Broadway-premiert jövő februárra tűzték ki a Winter Garden színházban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?