Nem lesz titkolózás a Star Wars 7 körül

2013.04.29. 13:59

J.J. Abrams kifejezetten ügyelni szokott arra, hogy készülő filmjei minél nagyobb titoktartás mellett, a közönség teljes kizárásával készüljenek. A Star Wars 7-el kapcsolatban is erre számítottak a rajongók, azonban a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy szerint ezúttal nem erről lesz szó. A ScreenSlamnek adott interjújában elmondta, a titkolózás "korántsem lesz olyan szörnyű, mint gondolnánk".

Természetesen gondosan odafigyelnek majd rá, mi kerül ki a filmről a netre, de úgy tűnik szívesen megosztják majd a forgatás bizonyos részleteit a rajongókkal.

"Rengeteget beszélünk róla. Az egész akkor lesz igazán izgalmas, ha elindul a forgatás. Ha kültéren filmezünk, elkerülhetetlen hogy a rajongók ne készítsenek képeket. De ők is fontos részei a filmkészítés folyamatának, különösen egy olyan filmnél, mint a Star Wars. Vannak dolgok, amiket mindenképpen meg szeretnénk osztani velük" - mondta el a Lucasarts elnöke.

Más kérdés, hogy Abramsnek mennyire tetszik a dolog, ugyanis szereti, ha filmjeit rejltemes titoktartás övezi. Minden bizonnyal a Star Wars 7 esetében is képes lesz ezt fenntartani.