Rendesen betáblázta magát a Disney

2013.06.14. 12:57

Miután a Disney nemrég megvette a komplett Star Warst, más projektjeibe is nagy lendületet tesz Mickey egér otthona, nem mintha bármikor is félteni kellett volna őket. A kiszivárgott információk szerint egészen 2018-ig betáblázták magukat, igaz egy rakás filmnél még nem tudni, hogy mi lesz a címe. Így járt például két Marvel-adaptáció is, amiknél csak annyit mondtak, hogy 2016-ban és 2017-ben várható.

PLANES FILM HorizPoster 1024 2
Fotó: Walt Disney Studios

2014 karácsonyán viszont már nézhetjük is, ahogy Johnny Depp, Meryl Streep és Emily Blunt énekli el a Steven Sondheim Into The Woods musicaljéből ismert dalokat. Ebben a filmben Depp egy péket alakít majd, aki az őt és feleségét megátkozó boszorkányt akarja felkutatni az erdőben, miközben egy rakás ismert meseszereplővel fut össze. Ezen kívül szintén jövő karácsonykor érkezik a Tomorrowland című sci-fi, amiben George Clooney és Hugh Laurie keveredik bele egy robotos, dimenzióugrós történetbe.

Az idén augusztusban bemutatásra kerülő Repcsiknek is elkészítik a folytatását Fire and Rescue címmel, illetve nem annyira megrajzolva, mint inkább bábozva jön tavasszal a Muppets folytatása, a Muppets Most Wanted.

Idén csak a Saving Mr. Banks várható az egeres cégtől, ami a Mary Poppins című film készítését mutatja majd be, némileg fikciósan. Ebben Tom Hanks alakítja majd Walt Disneyt Emma Thompson pedig P. L. Travers írónőt.