Itt az új DiCaprio-Scorsese-film trailere

2013.06.17. 10:46

Itt az első trailer a várva várt Leonardo DiCaprio - Martin Scorsese filmhez, a The Wolf of Wall Streethez. Ez a színész és a rendező ötödik közös filmje, eddig többek között az Aviátort, A téglát vagy a Viharszigetet készítették együtt. A film megtörtént esetet dolgoz fel. A főszereplő, Jordan Belfort, aki a kilencvenes években lett a Wall Street egyik leghírhedtebb és legsikeresebb alakja. Felépített egy saját brókercéget, Stratton Oakmondot és zsákszámra vitte haza a pénzt.

Az életmódja minden volt, csak szerény és visszahúzódó nem: a pénzt jachtok, házak, luxusautók vásárlására költötte, de a trailer szerint beszerzett egy majmot is. Persze mi más követhette volna a szárnyalást, mint egy nagy bukás. Belfortot pénzmosás és csalás miatt 20 hónap börtönre ítélték. Persze az egészet megírta egy könyvben, ez lett a Scorsese-film alapja.

A The Wolf of Wall Street egy újabb lehetőség DiCapriónak, hogy egy excentrikus, szélsőséges helyzetekbe kerülő szereplőt játsszon, ahogy nemrég A nagy Gatsby-ben is. Rajta kívül Matthew McConaughey, A némafilmesből ismert Jean Dujardin, Rob Reiner és Spike Jonze rendezők is játszanak a filmben. A The Wolf of Wall Street-et november 15-én mutatják be Amerikában. Utána egy ideig nem láthatunk DiCaprio-filmet, mert a színész kisebb szünetet tart és környezetvédelmi projektjével foglalkozik majd.